A Szabadság-szoborra mászva tüntetett Trump ellen egy kongói bevándorló

2018. július 05. 10:42

Három órába telt leszedni.

2018. július 05. 10:42

Letartóztatták azt a 44 éves nőt, aki szerdán felmászott a New York-i Szabadság-szobor talapzatára. A szemtanúk gyorsan értesítették a rendőröket, akiknek még így is három órájukba telt leszedni a szoborról a hatóságokkal együtt nem működő nőt.

A 44 éves kongói bevándorló akciójának politikai üzenete is volt: Donald Trump bevándorláspolitikája ellen tüntetett, melynek keretében az elnök zéró toleranciát hirdetett az illegális bevándorlók ellen. A nap folyamán többen is ugyanez ellen tüntettek a szobornál, őket is őrizetbe vették.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
redgreg
2018. július 06. 11:15
Miért a mesterlövészek hol voltak? Csak egy golyó, és leesett volna magától
annamanna
2018. július 05. 17:57
Próbáljon meg Kongóból Amerikát csinálni. Ahogyan Malala Juszuf megpróbál Pakisztánban lányokat iskolázni; Teréz anya Indiában jószívűsködni; Molnár Mária a pápuákat kereszténnyé téríteni; Gandhi Indiát felemelni és így tovább. Ott akarjon jót elérni, ahol abból nincs elég. Az marha könnyű, beleülni a tutikészbe, amit más kapart össze a retkes valaga alá.
Karbantartó9
2018. július 05. 14:12
Elérte a célját. Még Magyarországon is erről beszélünk. Persze nyilván arról van szó, hogy az amerikai liberális lapok odaszervezték kétszáz dollárért ezt az eszementet, hogy nagy hírt csinálhassanak belőle. A hollywood-i filmgyártás már csak kispályás nokedli az amerikai fake-news-hoz képest. Szánalmas próbálkozás!
Rugo
2018. július 05. 13:28
most majd otthon folytathatja a fára mászást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!