Republikánus milliárdos: Büszke vagyok arra, hogy meleg vagyok

2016. július 22. 09:18

Peter Thiel, a PayPal társalapítója a republikánus konvención beszélt arról, hogy büszke melegnek, republikánusnak és amerikainak tartja magát.

2016. július 22. 09:18

Amikor gyerek voltam, a nagy vita arról szólt, hogyan győzzük le a Szovjetuniót. És győztünk. Ma azt mondják, hogy a nagy vita arról szól, hogy kinek melyik mosdóba kell mennie. Kit érdekel?” – kezdi a beszédét Peter Thiel, aki szerint az egész csak egy elterelés a valódi kérdések elől.

Büszke vagyok arra, hogy meleg vagyok. Büszke vagyok arra, hogy republikánus vagyok. De mindenekelőtt arra vagyok büszke, hogy amerikai vagyok” – mondta a milliárdos, amit a közönség álló ovációval fogadott.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2016. július 22. 20:53
Odamegy a fiú az apjához: -Édesapám, én meleg vagyok. -Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam? -Nem. -Van-e rózsadombi villád luxuskocsival? -Nincs. -Vannak-e 100 millióid a bankban? -Nincsenek, édesapám. -Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi...
péterx
2016. július 22. 20:40
Bárki , bármikor , bármivel büszkélkedhet , ez nem mérce . A mérce a természetes-előzetes-Szentháromságtól kapott .
Balango
2016. július 22. 17:50
"Büszke vagyok arra, hogy meleg vagyok." Miért?
Aerion
2016. július 22. 17:10
... Büszke vagyok arra, hogy meleg vagyok. Büszke vagyok arra, hogy republikánus vagyok. De mindenekelőtt arra vagyok büszke, hogy amerikai vagyok ... Elég adekvát. Arra ugyanis nem lehet büszke, hogy még embernek is született.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!