Haitiért 57 millió dollárt gyűjtöttek

2010. január 25. 10:43

Rekordösszeget gyűjtöttek a sztárok a hét végéig annak a segélyműsornak a jóvoltából, amelyet péntek este szerveztek a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére.

2010. január 25. 10:43
Jelenleg  57 millió dollárnál tartanak, azonban a szervezők szerint az adományok még tovább növekedhetnek. A négy helyszínről közvetített kétórás segélyműsort, melynek George Clooney színész és Wyclef Jean haiti rapper volt a szervező-műsorvezetője, az összes nagy amerikai televíziós csatorna, az MTV, a Bravo, valamint a YouTube, a MySpace és az AOL közösségi portálok élőben sugározták, a haitiak a Radio One Haiti rádióállomást hallgatva követhették figyelemmel.

A nemzetközi programban mások között szerepet vállalt Brad Pitt, Beyonce, Madonna, Bruce Springsteen, Denzel Washington, Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Alicia Keys, Stevie Wonder, Taylor Swift és Justin Timberlake, hogy részvételükkel ösztönözzék az adakozást a karibi szigetország szenvedő lakosságának. Az adományokat telefonon, sms-ben, a Facebook és a MySpace internetes közösségi portálokon lehetett eljuttatni, telefonhívásokat is a sztárok fogadták.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kanpalisoda
2010. január 25. 16:11
57 milla! Aki nem hiszi, járjon utána. De a reklám tuti megvan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!