Az összes ellenzéki politikus tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy futóbolond

2022. június 02. 09:36

Ennek ellenére a kampányban végig az ellenkezőjét mondták. Szemrebbenés nélkül hazudtak.

2022. június 02. 09:36
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás

„Az elmúlt hetekben a saját elmondásaikból feketén-fehéren kiderült, az összes ellenzéki politikus az első perctől tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy veszélyes futóbolond.

Ennek ellenére a kampányban végig az ellenkezőjét mondták. Szemrebbenés nélkül hazudtak reggel, éjjel meg este. Már megint.

Olybá tűnik, ők gyárilag ilyenek.

Ennyi.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 08. 11:00
Szép kezdő kép! Most mind nyakig vannak a kulimászba. Valószínű piszkosul utálják egymást.
Sabotage
2022. június 04. 00:05
Tomika , hol az 5 milliárd, Fradi beléptető, te rohadt köcsög!!!! Narkós geci!!! A sok birka kilépne az unióból, akkor neked se lenne mit a tejbe aprítani szarkák!!!!
Fed74
2022. június 03. 10:30
Fasszopó porosorrú kutya!
Julius68
2022. június 02. 18:42
"az összes ellenzéki politikus az első perctől tisztában volt azzal, hogy Márki-Zay Péter egy veszélyes futóbolond." első pillanattól kezdve, hogy MZP láthatóvá vált, azt gondoltam, hogy ő egy fundamentalista atombomba, aki akkor fog felrobbanni, amikor majd a legtöbbet árthat."- Perintfalvi Rita Futóbolond, atombomba ezek a szemetek ezt akarták a torkunkon lenyomni, ezeknek semmit nem jelent az ország? Szerencsére Magyarország értelmesebbje nem dőlt be nekik. "vétkesek közt cinkos aki néma"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez