Elkezdődött a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági akciója

2013. december 16. 14:50

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg az Adni öröm! elnevezésű jótékonysági akciót december 16. és 21. között.

2013. december 16. 14:50

 A SPAR és több mint másfél évtizede kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az idén is számtalan jótékony célú projektet valósított meg közösen. Ez évben az utolsó legjelentősebb együttműködésük az Adni öröm adománygyűjtő akció. Ebben minden INTERSPAR áruház, valamint 129 SPAR szupermarket is részt vesz.

 
Az akció során a Szeretetszolgálat önkéntesei összegyűjtik a SPAR vásárlói által felajánlott – főként tartós élelmiszerekből álló – termékadományokat, melyek még karácsony előtt rászorulók tízezreihez jutnak el, így téve szebbé számukra az ünnepeket. Az üzletekben a szeretetszolgálat mintegy kétezer önkéntese tevékenykedik hat napon át.
 
Az elmúlt évben minden korábbinál több adomány gyűlt össze: 170 tonna élelmiszert ajándékoztak a vásárlók, ebből több mint 35 ezer ajándékcsomag készült. A szervezők idén is a tavalyi évhez hasonló kimagasló eredményekre számítanak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!