Sorra nyeri a nemzetközi díjakat a miskolci cipészmester

2016. február 24. 21:07
Kovács Attila miskolci cipőkészítő mester sorra hozza el a díjakat a nemzetközi cipőkészítő bajnokságokról, amiket háromévente rendeznek meg Németországban.

Lenyűgöző lábbelik kerülnek ki Kovács Attila miskolci cipészmester keze alól. Munkái között mindig van egy kis utalás a magyarságra, ezt bizonyítja az is, hogy legutóbbi alkotására díszítő elemként egy magyar címer is felkerült - írja a Minap.hu.

Alapvető követelmény az, hogy a mester a benevezett munkákat saját maga készítse el, amit megálmodott a  tervezésen és kivitelezésen keresztül az utolsó mozzanatig. Az alkotásokat a nemzetközi szakmai zsűri esztétikai és szakmai szempontok alapján értékeli.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Öröm volt látni, hogy van közöttünk olyan ember, akire fel lehet nézni!
Gratulálok a Mesternek!!!

Ahogy látom, az eszközeit még az elődeitől örökölte.

Most lehet érzékelni, milyen ostoba pazarlás volt mindent kidobni, ami régi. mert manapság már nyomtatóval is lehet csukát előállítani, de cipőt mesterfokon csak a megfelelő szerszámokkal.

Nekem van egy pár , az én lábamra készített cipőm, ritkán veszem fel, mert nem tudnék tőle megválni.
Egyébként abban biztos vagyok, hogy ha a miskolci mester mellé kerülne egy értelmes, jó kezű "kisinas", elmondhatná magáról, hogy biztos jövője van.

Elem!
Csak egyszer bírnád ki, hogy ne csapj bele a lisztbe!

Gratula neki. Én is láttam a tudositást. Szimpatikus fiatalember, s büszke a szakmájára. Ráadásúl Ő már a harmadik generáció. Ilyenkor érzi az ember, hogy a kommunizmus milyen károkat okozott(államositás, vagyonok elkobzása) mikor családokat vertek szét melyeknél apáról fiura, lányra öröklödött a tudás és a mesterség becsülete akik anno a polgárság szine javát adták és munkájukkal boldogultak és eltartották családjukat gyerekeiket. Megbecsült tagai voltak a társadalombak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés