Ifjúsági Üzleti Program: A legjobb diákok eljutnak az amerikai MIT nyári startup programjára

2015. április 15. 12:04
Az IÜP 2015-ös nyári, magyarországi és erdélyi képzéseiről a négy legtehetségesebb középiskolás egyhónapos amerikai startup programon vehet majd részt.

A Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány 2015 nyarán is megrendezi középiskolásoknak szóló Ifjúsági Üzleti Programját (IÜP) Magyarországon és Erdélyben. A 17-18 éves diákoknak szóló, egyhetes, bentlakásos programban három szakmai modul, az üzleti tervezés, a marketing és a média közül lehet választani.

A magyarországi képzés 2015. július 13-18. között lesz Piliscsabán, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, április 25. előtti jelentkezés esetén a részvétel díja 15.000 Ft, ami tartalmazza a szállást és a napi háromszori étkezést is. Az erdélyi programnak 2015. július 26. és augusztus 1. között a csíksomlyói Salvator Hotel ad otthont, április 25-ig 80 lejes részvételi díj mellett lehet jelentkezni.

Újdonság, hogy a 2015-ös IÜP legtehetségesebb diákjai számára lehetőséget biztosítanak, hogy az USA-ban fejlesszék tovább tudásukat és részt vegyenek a bostoni MIT egy hónapos startup programján (Launch Summer). A 8 legtehetségesebb, angolul jól beszélő résztvevőt felkészítik a programra történő jelentkezésre, közülük választják ki azt a 4 diákot, akinek a részvételét és utazását is teljes mértékben finanszírozzák, amennyiben a Launch Summer program kiválasztási folyamatát sikerrel veszik. A program támogatója a Hungary Initiatives Foundation.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mennél oda te is, csak hát az egy kicsit más szint

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés