Parkolás GPS-es mobilalkalmazással a Hegyvidéken

2014. március 19. 13:53
Új modullal bővült a XII. kerület hivatalos applikációja, melynek segítségével könnyebben lehet parkolni a Hegyvidék fizetőzónáiban.

Hétfőn mutatta be Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere és Nyírő András, az Appsters Kft. ügyvezetője a Hegyvidék okostelefonos alkalmazás új, a kerületben történő parkolást segítő funkcióit. Az innovatív szolgáltatás elindításakor az alkalmazás automatikusan lekérdezi a felhasználó GPS pozícióját, és ez alapján kiválasztja a megfelelő parkolási zónát, megkönnyítve ezzel a parkolást. A zóna kiválasztása vagy módosítása manuális gombokkal és térképes felületen is lehetséges.

A parkoláshoz szükséges adatok gyorsan felvihetőek, az alkalmazás pedig megjegyzi a korábban már felvitt gépkocsi adatokat, így azok könnyen előhívhatók. Az alkalmazás a parkolás elindulása után számolja az eltelt időt, és 10 perccel a parkolás 3. órájának lejárta előtt automatikusan megkérdezi a felhasználót a parkolás folytatásáról. A parkolás a Stop gomb megnyomásával és a megfelelő üzenet elküldésével bármikor leállítható. Az alkalmazás különlegessége, hogy a piacon elérhető applikációk közül ez biztosítja a legpontosabb helymeghatározást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés