Startup Spotlight - lehetőség a régió 32 startupjának

2013. július 19. 1:34
20.000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra a Bukarestben megrendezésre kerülő, a How to web konferenciához tartozó Startup Spotlight versenyen. A versenyre a Kelet-Közép-Európai régió korai fázisban lévő startup vállakozásait várják.

A How to Web bukaresti konferencia részeként kerül megrendezésre a Startup Spotlight elnevezésű, 20.000 dollár összdíjazású startup verseny. A versenyre a Kelet-Közép-Európai régió korai fázisban lévő, kevesebb mint 2 éve működő, startup vállalkozásait várják a szervezők - írta meg a StartupCafe.

A versenybe első körben 32 startup vállalkozást válogatnak be, 30-at online jelentkezés alapján, 2-t pedig a Bukaresti Tudományegyetem kvalifikációs versenyéről. A 32 startupnak a szervezők 4 napos intenzív programot biztosítanak, ahol 30 mentor részvételével, 4 workshopon folyik majd a felkészülés. Közülük 8 kap lehetőséget rá, hogy a konferencián megjelenő szakmai zsűri előtt prezentálja ötletét. A nyertes vállalkozás 10.000 dollár pénzjutalomban részesül.

A csapatok 12 startup akkcelerátorral találkozhatnak majd a nemezetközi konferencia keretében. 2012-ben a magyar jelentkezők közül a Mixgar-nak sikerült a legjobb 8 közé jutnia.

A jelentkezés határideje október 30-a, maga a konferencia és a verseny pedig november 19-22. között kerül megrendezésre Bukarestben. A jelentkezés feltétele, hogy a vállalkozás konkrét, tesztelhető termékkel rendelkezzen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés