Itt a Jeremie 4

2013. június 19. 0:06
Július 2-áig lehet pályázni újabb Jeremie-forrásra. A 6 milliárd forintos keretet két alap között osztják fel, az alapok a közép-magyarországi régión kívüli székhelyű, illetve telephelyű vállalkozásokat finanszírozhatnak. A Jeremie 1, 2 és 3 nyertes alapkezelői nem pályázhatnak.

Megjelent az NFÜ honlapján az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramok Közös Növekedési Alap Alprogram kiírása, azaz a Jeremie 4. A GOP-2013-4.3/B/2 kódszámú konstrukció célja a növekedési életszakaszban lévő, Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban székhellyel, illetve Magyarország kivételével az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén, nem a közép-magyarországi régióban fiókteleppel rendelkező mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása.

A 6 milliárd forint keretösszeggel meghirdetett alprogram elsődlegesen a növekedési életszakaszban lévő, innovatív vállalkozásokat kívánja támogatni. A korábbi Jeremie-körök nyertesei nem pályázhatnak. A pályázatok beadási határnapja 2013. július 2., kedd 9:00 és 12:00 óra között. A pályázati dokumentumok az NFÜ honlapjáról érhetőek el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés