Startup.te: a legfontosabb, hogy legyél boldog

2013. június 10. 9:18
A Nemzeti Innovációs Hivatal Startup.te videósorozatában a startup-világ szereplői vallanak arról, miért jó vállalkozni.

Győrffy Péter, a Zinbox.it ügyvezetője arról beszél, hogy a főiskola után multinacionális nagyvállalatnál kezdett dolgozni, de ott csak egy porszemnek érezte magát a gépezetben, ezért másfél év után elkezdett startupokkal és webes projektekkel foglalkozni. Perényi András, az iLandGuide alapítója szerint aki belekóstol ebbe a világba, az biztosan nem fog visszamenni alkalmazottnak. 

Patrick Vlaskovits, a Lean Enterpreneur című könyv társszerzője szerint ma olyan dolgot építhet az ember, ami holnap százmillió embert érint. Záboji Péter, az European Entrepreneurship Foundation alapító elnöke azt mondja, ez nem a XX. század, ez nem a nagy multik világa, ahol mindenki fontoskodik, de senki nem csinál semmit.

Turcsán Tamás, a Hackathon főszervezője szerint a rendezvényük tulajdonképpen egy ötletverseny, ahol a résztvevők két-három napig dolgoznak az ötletükön, majd megmutatják, hogy mire jutottak. Hild Imre, az iCatapult ügyvezetője úgy látja, a startup már nem egy „B” opció, hanem a személyes függetlenség lehetősége.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában