2013-as Ifjúsági Üzleti Program: Erdély, Kárpátalja, Magyarország

2013. június 6. 6:24
Három helyszínen, Beregszászon, Csíkszeredában és Tatabányán hirdet üzleti képzést középiskolás diákok és felsőoktatási hallgatók számára a Calasanctius Training Program. Az egyhetes oktatást a program öregdiákjai szervezik önkéntes munkában.

Tavalyhoz hasonlóan 2013-ban is három helyszínen, Beregszászon, Csíkszeredában és Tatabányán szervezi meg fiataloknak szóló üzleti képzését a Calasanctius Training Program (CTP). Az Ifjúsági Üzleti Programban (IÜP) a résztvevők egy hét alatt játékos módszerekkel sajátíthassák el az üzleti élet alapjait. A Kárpátaljai IÜP időpontja 2013. június 24-29., a Magyarországi IÜP-é 2013. július 15–20., az Erdélyi IÜP-re pedig 2013. július 28. és augusztus 3. között kerül sor. Beregszászon alapszintű üzleti tervezés, Csíkszeredában és Tatabányán emellett marketing, média és kommunikáció témájú képzést kaphatnak a jelentkezők. Az erdélyi helyszínen egyetemi hallgatók számára emelt szintű üzleti tervezést is hirdet az alapítvány.

A képzés célja, hogy középiskolás diákok, illetve első-másodéves felsőoktatási hallgatók a gyakorlati és elméleti tudás megszerezése mellett számos olyan élménnyel gazdagodjanak, amelyek még sokáig elkísérik őket tanulmányaik, és talán egész további életük során. A képzések alatt fejleszthetik vállalkozói, üzleti, kommunikációs, problémamegoldó és kooperációs képességeiket. A képzés szervezését és előadásainak nagy részét a CTP öregdiákjai végzik önkéntes formában.  

 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés