Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt a felmérés eredménye: ebben a dologban még a baloldali szavazók is egyetértenek a kormánnyal

2024. május 14. 07:50

„Miközben a baloldali pártok az Európai Unió háborúpárti álláspontját támogatják, nem tudták meggyőzni ennek helyességéről saját szavazóikat” – szögezi le a Nézőpont Intézet.

2024. május 14. 07:50
null

Nyitókép: Nézőpont Intézet

A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése alapján a magyarok háromnegyede (77 százalék) egyetért Ferenc pápa javaslatával, miszerint Ukrajnának a háború folytatása helyett tárgyalnia kellene Oroszországgal a háború végéről. Hozzáteszik: 

bár a baloldali pártok egyáltalán nem beszélnek a béketárgyalások szükségességéről, a felmérés egyértelműen megmutatja: a baloldali szavazók többsége is fegyverszünetet akar.

Hangsúlyozzák: a Gyurcsány-koalíció (71 százalék) és Magyar Péter pártja (65 százalék) támogatóinak többsége szerint is a „fehér zászló bátorságára” lenne szükség, míg a Kétfarkú Kutya Párt körében vannak legkisebb arányban a fegyvernyugvás támogatói (45 százalék).

Ezt is ajánljuk a témában

A kormánypártok szavazói csaknem teljes mértékben (96 százalék) egyetértenek Ferenc pápával a „fehér zászló bátorságát” illetően, a Mi Hazánk szavazói (97 százalék) szintúgy.

„Miközben a baloldali pártok az Európai Unió háborúpárti álláspontját támogatják, nem tudták meggyőzni ennek helyességéről saját szavazóikat” 

– szögezi le a Nézőpont Intézet.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:58
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Dixtroy
2024. május 14. 09:37
Abban is van ráció, ha az ukránok addig folytatják, ameddig csak lehet, legalább kihalnak rövidebb idő alatt.
Kormánypárti2
2024. május 14. 09:26
Mondanám, hogy van az a határ, ahol még a ballibsik agya is helyre ugrik időnként, de nem így van, mert ők csak be vannak szarva, hogy nekik is menni kell. Az meg sem fordul a fejükben, hogy bárki hal meg a háborúban, annak semmi értelme.
Bp1964
2024. május 14. 09:23
Ez mutatja, hogy a magyarok elsöprő többségben józanok. Az sem meglepő, hogy a drogos kutyák fele tényleg veszett. A legjobb lenne, ha azok akik a háborúra szavaztak rögtön indulnának a hohol nácik húsdarálójába, a jenkibérenc politikusaikkal az élen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!