„Folyamatosan szűkítjük és drágítjuk az autós közlekedés a terepét” – hangfelvétel buktatta le Karácsony emberét

2024. május 15. 09:54

Szentkirályi Alexandra szerint mindent titokban csináltak és még le is akarták tagadni.

2024. május 15. 09:54

Nyitókép: Facebook

Szentkirályi Alexandra hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában arról beszélt: Karácsony Gergely közeli kollégája, a klímaügynökséget vezető Ámon Ada már korábban is szóba hozta, hogy megtiltaná a 10 évnél idősebb autók használatát a városban. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Ezen dolgoztak titokban és közben le is akarták tagadni, de lebuktak” – fogalmazott Szentkirályi a videójában, majd egy hangfelvételt mutatott be, amelyen Ámon Ada a következőket mondja:

»Ezt a kérdést ezt úgy fogjuk tudni csak majd kezelni, hogyha folyamatosan az autós közlekedésnek a terepét, területét szűkítjük, illetve drágítjuk«

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint Karácsony Gergely sajnálja a pénzt P+R parkolókra, de most elvenné az emberek pénzét.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KK75
2024. május 16. 18:19
Ezeknek az álszent klímakutatóknak a fogyasztási szokásait megfigyelnék, nyomon követnék (lakhely, közlekedés, vásárlás, fogyasztási cikkek, szórakozás, szabadidő, életmód, stb.), szinte mindegyik bedőlne a nyilvánosság előtt, nagy valószínűséggel még az átlagember ökológiai lábnyomába sem férnek be.
verkez
2024. május 16. 07:53
Titokban? Hát a sok hülye nem látja, nem érzékeli a történéseket? Titokban...
masikhozzaszolo
2024. május 15. 15:21
Ada. Kicsoda is? Ja, az a műnő, a műsorvezető. Dolgozik a MI gépgyár.
ornagyornagy
2024. május 15. 14:33
Ez egy komplett idióta volt már egyetemista korában is. Nem csoda, hogy kamugeri stábjában kötött ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!