Drága autókkal, csúcstechnológiával felszerelve mentek Debrecenbe Magyar Péter szekusai

2024. május 06. 18:27

Egy volt (?) jobbikos figura is feltűnt a Magyar Pétert védő nehézfiúk között.

2024. május 06. 18:27
null

Miközben Magyar Péter többeknek incidenseket okozva, vonattal utazott Debrecenbe, addig csapata ötvenmillió forintos BMW X6-osokkal, Mercedes-kisbuszokkal, „szolgálati” csúcstechnikával felszerelve az autópályán suhant a vasárnapi rendezvény helyszínére – írta meg a Metropol.

Ezt is ajánljuk a témában

A portál egy sor fotót is megosztott a Magyart védő nehézfiúkról:

 
 
 

Több fotón is jól látszik, ahogy a szekusok között szervezkedik Kiss Zoltán Imre is. 

 

Korábban a Mandiner is megírta, hogy Kiss nemrég még a Jobbik ifjúsági tagozatának tagja volt, de ma már Magyar Péter csapatában tevékenykedik. Az alábbi fotón épp a baloldal új reménységének közelében intézkedik.

 

Jobbikos figurák Magyar körül

Nemrég megírtuk, hogy több jobbikos múltú figura is felbukkant magyar mögött. Egyikük Kiss Zoltán Imre, de ilyen Illyés Zoltán, aki több alkalommal is jobbikosként indult Újpesten a választásokon. Forrásaink szerint szintén Magyar környezetében működött az elmúlt hetekben az óbudai Lados János is.

Lados a 2010-es önkormányzati választásokon a Jobbik színeiben indult a XI. kerületben képviselőként, de nem szerzett mandátumot.

Ezt is ajánljuk a témában

Jobbikos figurák segítik Magyar Pétert

Videó

Lapunk értesülései szerint egy sor jobbikos múltú háttérember segíti Magyar Pétert a szervezésben. Úgy tűnik, egymásra talál a végleg baloldalra sodródott párt hátországának több tagja, és az érdemi szervezet nélküli politikus.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk

Magyar inkább vonattal ment Debrecenbe, mint a nép egyszerű gyermeke, annyi különbséggel, hogy az átlagemberek szekusai nem zárnak le egy egész vagont önkényesen. A 444 beszámolója szerint Magyar Péter testőrei lényegében ezt tették.

Ezt is ajánljuk a témában

A portál azt írta, hogy 

a kocsi elején és végén Magyar Péter testőrei álltak, és szigorúan ellenőrizték, hogy ki léphet be oda. Ez azért jelentett problémát, mert a kocsi a szerelvény közepén volt, így például vonat elején lévő büfékocsihoz csak azon keresztül lehetett eljutni, de olyanok is lehettek, akik rossz kocsiba szállva ezen keresztül juthattak el a helyükre.

A 444 munkatársait a helyükre tartva állította meg két, magát önkéntes kalauzként szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Amikor mondták, hogy a helyünkre mennek, előbb kikérdezték, hogy hová szól a jegyük – egyikük fel is mutatta -, hogy hol szálltak fel, majd különválasztották a portál munkatársait, és egyszerre csak egyikük mehetett át a kocsin.

Feltűnik a dollárbaloldal

Nemrég arról számoltunk be, hogy Magyar Péter 2024. március 15-ei rendezvényét olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. Köves a biztonsági szakma jól ismert, számos baloldali kötődéssel rendelkező szereplője korábban, 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott, a vállalkozó érdekeltségeihez a Nemzeti Információs Központ részjelentése alapján a Korányi-féle amerikai kör dollárjainak egy része ért oda.

Ezt is ajánljuk a témában


 

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­­­z­i n­­­i­­m­f­­­o­­­m­­­á­­­n­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Intruder
2024. május 08. 05:23
Edzőtermi fostalicskák.
olajfa-0
2024. május 07. 13:15
Micsoda arcok!
5m007h 0p3ra70r
2024. május 07. 09:21
»kurasag 2024. május 07. 00:26 Szekusoknak azért hívja őket a mandiner, hogy a törzsközönségük: a román nyugdíjasok, akiknek a magyar adófizetők fizetik a nyugdíját is értsék? « Jogos. Hiszen valójában kuverosok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!