Szanyi Tibor kiosztotta Magyar Péter követőit, ezt mondta (VIDEÓ)

2024. április 10. 11:12

„A közéletet művelni kell, persze nyilvánvalóan nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a rohadt nagy semmire” – vélekedett a politikus.

2024. április 10. 11:12

Nyitókép: Szanyi Tibor Magyar Péter szimpatizánsainak üzent. Fotó: Mandiner-archív/Mátrai Dávid

Szanyi Tibor megtalálta Magyar Pétert és a vele szimpatizálókat. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója egy TikTok-videóval jelentkezett, ahol már a felütés is erősre sikerült:

„Tisztelt utcabálozó hölgyek és urak, na most huhogjatok!” 

A videóban Szanyi kifejtette, még 2021-ben az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom volt az, amely „Te is lehetsz képviselő” jeligére civil emberek között keresett képviselőjelölteket az országgyűlési választásra. Elmondása szerint akkor kikezdték őket az ötletért. Ezzel szemben Magyar Péter felhívását, aki szintén képviselőjelölteket keres a civil emberek között, egészen más reakció fogadta:

„Kedves utcabálozó hölgyek és urak! Kedvencetek, Magyar Péter meghirdette, ő is pályázati úton akar keresni jelölteket az európai parlamenti választásokra a még nem létező pártjának. Ti pedig összevissza olvadoztok,

micsoda innováció, jaj de fantasztikus, nekünk meg annak idején azt mondtátok, mi van haver, nincs jelöltetek?”

Szanyi a videó végére is elhelyezett egy fricskát Magyarnak és az őt támogatóknak: „A közéletet művelni kell, persze nyilvánvalóan nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a rohadt nagy semmire” – összegzett Szanyi Tibor. 

Íme Szanyi Tibor videója:

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­á­n­y­­­o­­­k­­ ­v­á­­r­n­­a­­­k­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 10. 21:53
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Welszibard
2024. április 10. 18:38
Na ja. Reklamál a leárazott Szanyi, mert Magyar Péter az új szőke hercig fehér EU-s lovon, az mind semmi, de még messiás is. Ezt a Szanyi sem képes űberelni.
tapir32
2024. április 10. 18:13
Akik, a hatalom ellen tevékenykednek azok, a többség akarata ellen tevékenykednek! A többség van hatalmon! Ilyen a demokrácia! A hatalom nem elvszerűen rossz! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Rájuk szavaztunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!