Előbújtak a főváros valódi urai és előrehozott választást akarnak

2024. április 16. 05:48

Az a Dobrev Klára beszél most az előrehozott választások kiharcolásának „erkölcsi kötelességéről”, aki annak idején nem engedte lemondani férjét.

2024. április 16. 05:48
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

Nyitókép forrása: Dobrev Klára Facebook-oldala

„Budapest a köztársasági gondolat hazája, ami a gonosz Orbáni diktatúrával szemben meghatározza magát a főpolgármester szerint. Szegény Karácsony olyannyira nehezen evickél ebben a nagy diktatúrában, hogy majdnem kétszeresére nőtt a főváros iparűzési-adó bevétele, mint 5 évvel korábban volt. De a gonosz kormány jóvoltából dupla annyi közhatalmi bevétele van Budapestnek, mint Tarlós utolsó évében.

Karácsonyt a főnökasszonya, Dobrev Klára követte a színpadon, aki elmondta, hogy az ő céljuk az Orbán-rendszer megdöntése, ők csak Orbán bukását szeretnék. Hát ezt tudjuk. Hogy aztán mi is lesz az országgal, arról már nincs elképzelésük. A céljuk, hogy Orbán menjen és előrehozott választások legyenek. Hogy utána mi lenne?

Persze van abból is tapasztalatunk, hogy mi jönne akkor, ha Dobrevék átvennék a hatalmat, hiszen elég csak megnézni a Lengyelországban történteket. Jöhetnének fék nélkül a migránsok, és elindulhatna a gyermekeink érzékenyítése az óvodákban és általános iskolákban. No meg persze, beállnánk mi is azoknak az országoknak a sorába, akik ma már minden vadászgépüket, nehézfegyverüket odaadják Ukrajnának, mit sem törődve azzal, hogy így a két testvérnép tovább öli egymást, és ezerszámra szaporodnak az árvák és az özvegyek.

No meg azért van abban valami pikáns, hogy az a Dobrev Klára beszél most az előrehozott választások kiharcolásának »erkölcsi kötelességéről«, aki annak idején nem engedte lemondani férjét. Pedig, ha volt valamikor erre vonatkozó erkölcsi kötelesség, akkor például 2006-ban mindenképpen volt. Gyurcsány Ferenc nem mondott le, miután kiderült, hogy átverték az embereket és még azután sem, hogy a rendőrökkel szétverették az emiatt tüntető tömeget. Az eredményt jól ismerjük.

Közben azonban világunk nagyon veszélyes hely lett. A kormányrúdnál nem lehet hibázni.

És nekünk sem szabad a szavazófülkében: a Karácsony-Gyurcsány tandemet el kell zavarni Budapest éléről.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog blog

Idézőjel

Egyedül a »fazon«, ami pontatlan.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­l­­­á­n­­­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Csubszi
2024. április 19. 20:05
No! sürgős az újabb 2/3-os pusztulás? Ezek totál idióták!
Csubszi
2024. április 19. 20:03
Bruhaha! Előrehoozoohott váááhalasztást! Kretének:)
llnnhegyi
2024. április 18. 08:55
Dobrev Klára! Te piszok komenista! Hadházy Ákos lófaszát neked!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!