Wass Albert-idézetet kommentált Magyar Péter a régi tisztségét firtató Telex-cikk alá

2024. március 31. 15:07

A politikusi babérokra törekvő exférj igencsak aktív a közösségi térben.

2024. március 31. 15:07

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

A Telex vasárnap arról adott hírt, hogy a politikusi babérokra törő Magyar Péter mivel magyarázta azt, hogy 2019-ben ő lett a Diákhitel Központ vezetője.

A cikket a lap a közösségi oldalán is megosztotta. A poszt alatt nem sokkal később megjelent Magyar Péter, aki Wass Albert „Üzenet haza” című költeményéből idézett.

Fotó: Facebook-képernyőfotó

Aktív a közösségi térben

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt róla korábban, ez nem egyedi Magyarnál. Varga Judit exférje elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit. Odaszólt többek között Bohár Dánielnek, a Megafon véleményvezérének, 

de lapunk bejegyzései alatt is igencsak aktív.

Ezt is ajánljuk a témában

A hét kommentelője: Magyar Péter

Videó

Elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit Magyar Péter: az egyikben például azt bizonygatja, hogy hány centi.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­n­y­o­k­ ­v­­á­­­r­­n­­a­k­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
google-2
2024. április 05. 19:53
Tavaszi szél vizet áraszt, de a KŐ MARAD. Tegye mindenki a dolgát, mi a magunkét, a vizes nyolcas a magáét!
google-2
2024. április 05. 19:44
Az új haladó társai imádni fogják majd Wass Albertet, ja, nem is!
2024. április 01. 09:54 Szerkesztve
"Varga Judit exférje elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit. Odaszólt többek között Bohár Dánielnek, a Megafon véleményvezérének, de lapunk bejegyzései alatt is igencsak aktív." Írtam már régebben, hogy a Vargát savazó kommentelő, akinek témától függetlenül mindig a Schödl - Völner, meg a Rogán jutott eszébe, az nagy valószínűség szerint a rágalmazó férj. Aztán jött még a pedofilezés is. Köszi, hogy megerősítitek. Ti nyilván tudjátok mely kommentelő(k) a Magyar Péter.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!