Puzsér: Magyar Péternek nem kell Magyarországot vezetnie (VIDEÓ)

2024. március 27. 09:38

A publicista szerint Orbán Viktor három forgatókönyvből választhat majd.

2024. március 27. 09:38

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Kedden a Mandiner beszámolt róla, hogy Bohár Dániel több baloldali megmondóembert is felhívott, akiket arról kérdezett, elítélik-e a Varga Judit bántalmazásával kapcsolatos híreket. A felkeresett véleményvezérek között Puzsér Róbert is szerepelt. Vele kapcsolatban Bohár Dániel közösségi oldalán azt írta: „Puzsér Róbert szerint vicces, hogy Magyar Péter bántalmazta Varga Juditot!” 

Ezt is ajánljuk a témában

Puzsér is közösségi oldalán reagált a történésekre: „Bohár Dániel azt kérdezte tőlem, hogy miért lettem ideges attól, hogy családon belüli erőszak a téma. Ez a pillanat új tétet adott a beszédhelyzetnek: Bohár ekkor már nemcsak 

Magyar Pétert gyanúsította párkapcsolati erőszakkal, hanem engem is.”

Ezt követően kedd esti tüntetésen részt vett Puzsér Róbert is. A Népszava a közönségét kérdezte arról, mit várnak Magyar Pétertől, hisznek-e Varga Juditnak és vajon eleget tesz-e az Orbán-kormány Magyar Péter felszólításának.

Soha nem fog lemondani, el kell takarítani”

– mondta kormányról Puzsér Róbert.

Meglátása szerint a magyar miniszterelnököt „úgy nem lehet leváltani, hogy Magyar Péter elindul a választáson és többséget szerez”.

A publicista szerint úgy lehet legyőzni Orbánt, ha elindul a választáson Magyar és lecsapolja az ellenzéki mocsarat. Szerinte ezt követően a DK magára marad a 14 százalékával, és létrejön egy háromosztatú képlet.

Ezt követően a véleményvezér szerint a magyar miniszterelnök előtt három út marad. Az egyik szerint elfogadja Magyar antikorrupciós és jogállamisági feltételeit, kisebbségben kormányoz, esetleg összefog Gyurcsány Ferenccel.

Azt viszont elismerte, hogy Magyar Péter nem tudna kormányozni,

maximum csak azt tudja elérni, hogy kisebbségi kormányzás legyen hazánkban.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Nincs kétségem afelől, hogy Bohár Dániel hangfelvételt készített a beszélgetésünkről az engedélyem nélkül.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hivor
2024. március 27. 17:44
Ezek az agyhalott hülyék gondolják magukat normálisnak? Nemáááá....
KBA98
2024. március 27. 16:57
Puzsér te egy szégyen vagy bárhol is szólalsz meg! Ha Orbán Viktor olyan elnyomást gyakorolna, mint ti firkáljátok, te és társaid már valamelyik régi bányában dolgoznátok! Rátok is férne egy kis testmozgás és nem a kamera előtt aludnál!
Ízisz
2024. március 27. 16:30
Z. "Magyar Péter késsel rohangált a házban - ma este 8-kor megszólal Varga Judit 2024. MÁRCIUS 27. - 16:07 Hajdú Péterrel fog beszélgetni a korábbi igazságügyi miniszter. Hallgattassék meg a másik fél is. Magyar Péter sztoriját már hallottuk, itt az ideje hogy megismerjük a volt feleség, Varga Judit történetét is. Premier: ma 20.00 a Frizbi TV" Hallgattasék meg a másik fél is!!! 💯👌👍💤
Haramia
2024. március 27. 16:06
Forgatókönyv az nincs, kitépték a lapokat? Csak három kimenet mint végeredmény? Ezt mégis hogy és honnan deriváltad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!