Felrobbant az asztal egy budapesti család otthonában

2024. március 03. 20:00

Csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tragédia a vége.

2024. március 03. 20:00
null

Felrobbant egy IKEA-asztal egy budapesti lakásban – derült ki a Bors cikkéből.

A bulvárlapnak maga az érintett családfő mesélte el a történetet, aki még 2023 októberében vásárolta a bútort, de nem közvetlenül az áruháztól, hanem Facebook Marketplace-n.

Elmondása szerint mindenféle külső hatás nélkül egyszer csak darabokra robbant az üveglap. A helyzetet súlyosbította, hogy a pár éves kislánya percekkel korábban még az asztalnál rajzolt.

„Nagyon megrázó, ijesztő és hangos volt. Nem kívánom senkinek. Néhány tízezer forintos kárról van szó, egyáltalán nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy máskor ne történhessen ilyen” – nyilatkozta a lapnak a családfő, aki  az áruházlánc honlapján jelezte, mi történt. Egy ideig egy IKEA-s chatbottal beszélt, leírta a történteket, majd a lehetőségekről kérdezte a chatbotot, amire az nem tudott válaszolni, ezért átkapcsolta egy emberhez, akitől ez a válasz érkezett: „Köszönjük, hogy a tegnapi napon chat-en jelezte felénk a TORSBY asztallal történt balesetet. A történteket jeleztük az illetékes munkatársaink felé, a termék kivizsgálásra kerül. Amennyiben ennek eredményeként a termék hibásnak minősül, úgy a meghatározott dátumbélyegző és a beszállítói számmal ellátott termékekre visszahívást ad ki a vállalat”.

Az eset – amelyről képeket az eredeti cikkben találhat – tisztázása tehát még folyamatban van.

Nyitókép: Bors - olvasói fotó/ Nagy Gábor

 

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­r­­n­a­­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Bika57
2024. március 04. 09:37
Én igy jártam három hete. a hűtőszekrény polca robbant szét egy este 1-2 milliméteres szilánkokra,olyat szolt mint egy ágyú.
I feel the earth move under my feet
2024. március 04. 07:28
A biztonsági üveg már csak ilyen.. Elég egy ponton valami kemény eszközzel megütni, és a benne lévő feszültség (hőkezelés) többezer apró kis hasábra esik szét.. minimális sérülésveszély mellett. Az autó üvegei pont ilyenek, leszámítva a szélvédőt..
Chekke-Faint
2024. március 04. 06:51
Edzett üveg is eltörhet, de nem törik szilánkosra. Így a tragédia egy kicsit túlzás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!