A hét kommentelője: Magyar Péter

2024. március 30. 20:49

Elárasztotta kommentjeivel a napokban a Facebook legkülönbözőbb felületeit Magyar Péter: az egyikben például azt bizonygatja, hogy hány centi.

2024. március 30. 20:49
Magyar Péter a Partizánban

Nyitókép: Képernyőfotó

Az elmúlt napokban Magyar Péter nevétől hangos a közbeszéd, ugyanis Varga Judit két terjedelmes Facebook-posztban és egy közel kétórás interjúban rántotta le a leplet a baloldal új messiásáról. 

Miután kiderült, hogy Magyar Péter titokban hangfelvételt készített a feleségéről, a három gyermeke édesanyjáról, sokan azt gondolhatták, hogy ezzel el is értünk a történet tetőpontjához. Azonban Varga Judit Hajdú Péternél olyan, korábban nem hallott megdöbbentő állításokkal állt elő, amelyek teljesen új kontextusba helyezték az egész Magyar Péter jelenséget.

Ezt is ajánljuk a témában

A korábbi igazságügyi miniszter elmondta, hogy férje nárcisztikus személyiségzavarban szenved. A volt igazságügyi miniszter azt is elmondta, hogy exférje folyamatosan zsarolta a hangfelvétellel, először azért, hogyha el mer válni tőle, akkor teszi tönkre. 

Utána amiatt fenyegette, hogyha őt felmentik az állami céges pozícióiból, akkor tálal ki. 

Azonban, ha ez nem lett volna elég, azt is megtudhattuk Varga Juditól, hogy arra is volt példa, hogy Magyar Péter egy késsel a kezében kezdett mászkálni a házban. „Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni” – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem bírja a kritikát, kommentháborúzik Magyar Péter 

Magyar Péterről 

az is kiderült, hogy nagyon nem bírja a kritikát.

Ugyanis az elmúlt napokban a jobboldali véleményvezérek és jobboldali portálok – köztük a Mandiner – Facebook-bejegyzései alá is állandó jelleggel elkezdett kommentelni.  

Bohár Dániel egyik posztjában azt mutatta be, hogy Varga Judit miképpen reagált korábbi férje állításaira. Ez nem igazán tetszett Magyarnak, ugyanis ezt a kommentet fűzte Bohár bejegyzéséhez: „Ez az Dani, égesd még a közpénzt! Hazudtok reggel, hazudtok éjjel, hazudtok minden hullámhosszon”.

De írt már nagyobb litániát is Bohár Dániel posztja alá Magyar: „Ez a keresztény polgári oldal kommunikációja? Tudod Dani, mi Gergővel és a többiekkel nem ezért dolgoztunk 2002 és 2006 környékén, amikor sérülteket és igaztalanul vádolt embereket képviseltünk. Lehet, hogy inkább kevesebb kétharmad, de amit csináltok pár millió forint közpénzért, az minden jóérzésű embernek vállalhatatlan. Én soha senkit nem sértettem személyében, kinézete miatt, családja okán. 

És hidd el, bármennyi pénzt égettek el, nem ezen fog múlni a végkifejlet. 

Nem veszed észre, hogy a saját szavazóitok előtt is lejáratjátok magatokat? ez nekik is sok és átlátszó”.

De ez még nem minden, Bohár Dániel egyik posztja alatt Magyar egészen odáig ment, hogy azt bizonygatta, ő igenis magasabb, mint Bohár Dániel. 

 

A Mandinernél is sűrűn kommentel Magyar Péter

A Mandineren beszámoltunk arról, hogy Magyar Péter nem csak Varga Juditot, hanem Gulyás Gergelyt is megpróbálta megzsarolni. Erre így reagált kommentben Magyar: „Áldott Húsvétot a keresztény, polgári Fidesz minden propagandistájának”!

Azt is zokon vette, hogy megírtuk: Völner Pál ügyvédje szerint teljesen abszurdak Magyar Péter állításai. „Kár, hogy ezeket nem én állítottam, hanem a regnáló igazságügyi miniszter. Ő pedig Rogántól hallotta” – írta kommentben Magyar Péter.

Azt sem hagyta szó nélkül, hogy

 Schiffer András elmondta: elvből nem hallgatja meg a Magyar Péter által készített hangfelvételt.

Erre ennyi volt Magyar Péter reakciója: „Nem is neki kell, de azért véleménye van”.

Baranyi Krisztinának is nekiment Magyar 

Baranyi Krisztina Varga Judit melletti kiállására rövid időn belül reagált Magyar Péter is, aki egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét, megemlítve, hogy férje – az ő egykori munkahelyén – a Diákhitel Központban a felügyelő bizottság elnöke volt. „Aha értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelő bizottsági elnöke volt... és a vagyonminiszter egyik jobbkeze” – olvasható a bejegyzésben.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 438 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­­ ­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­­ ­­v­­á­­­r­­n­­­a­k­­­ ­­­r­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Hesperia
2024. április 01. 00:20 Szerkesztve
Skywalker_bp 16:43 Nem tudom, ki lehetsz, de eléggé rossz érzéseim vannak. Én láttam néhány "képkockát az utóbbi MP-tüntetésekről"... legutóbb a HírTV riporternőjének zaklatását élőben, ami úgy kezdődött, hogy a gumiyuppie ráuszította a híveit a HírTV-s stábra, majd, amikor már ott őrjöngtek körülöttük, önhitt pofával odament, elegánsnak szánt mozdulattal csendre intette az övéit, majd adott egy bicskanyitogató nyilatkozatot az egyébként fantasztikusan bátor ripoorter csajnak. Az is a történet része, hogy ezek után megint elszabadult a pokol és a rendőröknek kellett kimenekíteni a stábot. NAMOST: amennyit láttam ebből élőben, az beleégett a retinámba és igen, pont egy film képei jutottak eszembe róla. De nem a Most vagy soha. Hanem Mel Gibson Passiója. Abból is azok a jelenetek, amelyek az ördögi indulatoktól megszállt csőcseléket mutatják, akik Jézus elfogatása és a keresztút alatt körülötte őrjöngenek. Éppen ilyenek vagytok és azt akarom, hogy tűnjetek el mielőbb a pokolba.
atti64
2024. március 31. 19:03
150CM SZARJANKO!
kobi40
2024. március 31. 18:20
Hangillat 2024. március 31. 14:05 Annyira van karizma, mint egy vizicsikónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!