Érthetetlen: Tüttő Kata bement az ATV-be, ahol aztán egy árva kérdést se kapott a Lánchíd körüli legújabb botránnyal kapcsolatban

2024. január 24. 20:22

Finoman szólva nem kapott nehéz kérdéseket az MSZP-s politikus.

2024. január 24. 20:22

Hiába az ATV tárta fel a Lánchíd felújítását övező legújabb botrányt, mégsem kérdezték róla Tüttő Kata MSZP-s politikust – írta a Magyar Nemzet. A portál emlékeztetett, hogy a csatorna online kiadása a hét elején számolt be saját értesüléseire hivatkozva arról, hogy a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt. 1,4 milliárd forintot utalhatott a december elején őrizetbe vett ügyvéd, Vig Mór egyik cégének, a Sunstrike Kft.-nek.

Az Atv.hu információi között még az is szerepelt, hogy a pénzből mintegy 900 milliót továbbutalhattak Vig különféle magánszámláira, és az összeget rövid idő alatt készpénzben fel is vették.

A Magyar Nemzet szerint éppen ezért is meglepő, hogy az ügy szóba sem került, amikor az ATV Egyenes beszéd című esti műsornak Tüttő Kata volt a vendége. Pedig a főpolgármester-helyettes felelt a híd felújításának levezényléséért.

A Magyar Nemzet azt is felidézte, hogy korábban Tüttő Kata személyesen vett részt az A-Híd egyik év végi rendezvényén.

A műsorvezető mindössze arról kérdezte a politikust, miként készülnek az európai parlamenti, illetve az önkormányzati választásokra.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2024. január 25. 16:26
lüttyő kata is egy nagy májer! akar menni ejrópába, h leváltja eva khailit!
mondeos
2024. január 25. 09:08
Minő véletlen!
Mich99
2024. január 25. 09:00
amikor a Moslék Maffia szétlopja a házat akkor Bodri az ellenkező irányba ugat...
Lajoss
2024. január 25. 08:58
Az A-Híd Zrt-vel a Pista bácsi kötötte az első szerződést… 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!