Csuja Imre és Udvaros Dorottya fog felolvasni az LMBTQ-mesekönyvből

2023. november 13. 13:41

A Meseország mindenkié most induló honlapján emellett a Dúró Dóra által ledarált könyvet is meg lehet rendelni.

2023. november 13. 13:41
Csuja Imre

Elkészült a Labrisz Leszbikus Egyesület új honlapja, a meseorszagmindenkie.hu – olvasható az egyesület sajtóközleményében, ami hozzáteszi: az oldalon videók is találhatók, ahol hírességek olvasnak fel a kötet meséi közül.

Az új oldalon a 2020-as botrányban elhíresült könyvet is meg lehet rendelni, emellett videókkal is lehet találkozni, melyekben híres színészek olvassák fel a könyv meséit: az Avarbarna című mesét Csuja Imre, a Kincső és Karolát Kovács Patrícia, Trivadar, a három fülű nyúl történetét pedig Udvaros Dorottya mondja el.

A Labrisz – amely a nők, a leszbikus, biszexuális és transznemű nők egyenlő jogaiért küzd, de más kisebbségi csoportokért is ki akar állni – 2020-ban jelentette meg a Meseország mindenkié című könyvet, amelyet azóta számos nyelvre lefordítottak, és amelyet Dúró Dóra ledarált.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
agenda
2023. november 15. 14:24
Így elsőre - nagy csalódás. Vajon mivel vették rá őket? Miért gondolják, hogy ezzel tartoznak a világnak? Pénz? Fellépési lehetőség? - nem hiszem. Talán mert kitagadná őket a szakma? Nehéz döntésük volt? Ki tudja?
catalina11
2023. november 15. 14:11
Csuja Imre és Udvaros Dorottya fog felolvasni az LMBTQ-mesekönyvből" melyikük lesz a férfi és melyikük a nő?
cicologus
2023. november 14. 21:19
biztos ilyesmiket olvasott nekik gyerekkorukban elalvás előtt
cicologus
2023. november 14. 21:18
nem véletlen,hogy mindkét fia öngyilkos lett a magáról kurva sokat képzelő limonádésztárnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!