Önálló minisztériuma lesz Navracsics Tibornak

2023. október 01. 17:34

Az is kiderült, hogy ennek ellenére továbbra is megmarad az EU-s forrásokkal kapcsolatos hatásköre is.

2023. október 01. 17:34

Navracsics Tibor az atv.hu-nak azt nyilatkozta, hogy önálló tárcája lesz. Elárulta azt is, hogy minden bizonnyal a közigazgatásért és a területfejlesztésért felel majd január elsejétől.

Kiderült az is, hogy továbbra is megmarad az EU-s forrásokkal kapcsolatos hatásköre is. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Brüsszel nem enged?

Továbbra sincs garancia arra, hogy még idén megérkeznek az uniós pénzek Magyarországra. A kormány szerint minden feltételt teljesítettünk, de a tárgyalások még zajlanak.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatam
2023. október 02. 10:49
Azt azért érdemes megjegyezni a hírrel kapcsolatban, látva az itteni nagy felhorgadást, hogy az uniós pénzek folyósítása a legkevésbé azon múlik, hogy a jelenlegi magyar kormányt ki képviseli a tárgyalások során. Ezt is érdemes mérlegelni a tisztánlátás végett, persze mindenkinek elismerve a személyes ellenszenvhez való jogát, mert a jus murmurandi az jár.
bodrigyuri
2023. október 01. 20:46
Olyan jól hazahozta az eus lóvét, hogy tárcát kap. Vagy tud valamit.
alexandrosz-2
2023. október 01. 20:38
Navracsicska olyan sikeres volt igazságtalanságügyi miniszterként, majd komisszárként, végül eu. pénzszerző főfelelősként, hogy attól koldulunk ma is. Ezek után minimum saját sóhivatal jár neki. Meg is kapja hálából a vétotlan köpcös gecitől, hadd pusztítson tovább!
Pelso j.
2023. október 01. 20:36
Csak így tovább, egyre nevetségesebben, egyre szánalmasabban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!