Kiskorút raboltak ki az Örs vezér terénél – kétszer (VIDEÓ)

2023. szeptember 14. 15:24

Először a buszon, majd a téren támadták meg.

2023. szeptember 14. 15:24

Az Ügyészség indítványa alapján két férfi letartóztatásba, harmadik társuk pedig bűnügyi felügyelet alá került abból a trióból, amelynek tagjai egy kiskorút először a buszon, majd arról leszállva, az Örs vezér téren is kiraboltak – áll az Ügyészség oldalán.

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők 2023. augusztus 07-én, délután, az Örs vezér terére utaztak busszal, amelynek során észrevették a kiskorú sértettet, majd leültek mellé úgy, hogy közrefogták.

Az Ügyészség beszámolója szerint miután a sértett a busz ajtajához ment, az egyik elkövető követte, közel hajolt hozzá, és

azt mondta neki, hogy a társai le akarják őt ütni, és el akarják venni a cuccait, azonban ha ad neki ezer forintot, akkor megvédi.

A sértett félelmében átadta a pénzt, amelyet követően a férfi újabb ezer f0rintot kért, a fiú pedig ezt a pénzt is odaadta. A fenyegető azonban továbbra is követte a sértettet a buszon, miközben még további ötezer forintot kért, a fiú azonban ezt már elutasította, amelyre a férfi azt válaszolta, hogy akkor viselje ennek a következményeit.

Kétszer is kirabolták

A sértett az Örs vezér terénél leszállt a buszról, a gyanúsítottak pedig követték, majd közrefogták. Ekkor az egyik férfi benyúlt a kiskorú zsebébe, kivette a fülhallgató tokját, cigarettáját és készpénzét, miközben az egyik társa a sértett másik zsebét próbálta meg átkutatni.

A rablásról készült felvételt itt nézheti vissza:

Nyitókép: YouTube

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hatosagiarastyukpetesejt
2023. szeptember 14. 22:48
„Kiskorú raboltak ki a buszon” Magyarország Ügyészsége is ott van a címadásban.
Galsó Atya
2023. szeptember 14. 19:58
Két kérdés fogalmazódott meg bennem. 1. Nem akadt senki a buszon, aki szájba baszdossa ezeket a rühös cigányokat? 2. Kiskorú srácnak miért volt cigarettája?
szarvas-2
2023. szeptember 14. 17:31
"Romungro" "testvéreink". Megérdemelnék a kasztrációt. :)
Mandiner444hu
2023. szeptember 14. 16:29
L. L. Junior most is megszólalhatná akikor a testvérek rabolnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!