Oszkó Péter: A 2024-es európai parlamenti választáson sima győzelemre számíthat a Fidesz (Videó)

2023. augusztus 15. 20:57

Bajnai Gordon egykori pénzügyminisztere azt is elmondta, üdvözlendő dolognak tartja az atlétikai vb hazai szervezését.

2023. augusztus 15. 20:57

Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere volt az Index Kibeszélő című műsorának vendége. Miután elárulta, hogy  a mai napig rendszeresen beszélnek Bajnai Gordonnal, és mesélt zenei múltjáról, kijelentette, üdvözlendő dolognak tartja az atlétikai vb szervezését, mert az így megvalósuló fejlesztés szolgálja a város, az egészséges életmód és a tömegsport érdekeit is.

 

„Nem esett nehezemre emellett kiállnom, hiszen ez egyszerre szolgálja az országimázst, egy presztízsértékű sportesemény lebonyolítását, és még több külföldit vonz Budapestre”

 

– mondta.

A 2024-es európai parlamenti választásról úgy vélekedett, simább győzelemre számíthat a Fidesz, mint a legutóbbi országgyűlési választáson. 

Az uniós pénzekkel kapcsolatban azt mondta, végeláthatatlan folyamatnak tűnik azok megérkezése. Akármikor szóba kerül, a kormány azt mondja, nagyjából fél év múlva lehet azokra számítani.

Szerinte a magyar kormány abban bízik, hogy a jövő évi választások olyan átrendeződéseket okoznak Brüsszelben, ami megkönnyíti a pénzek érkezését. Úgy véli, ez csupán hiú ábránd.

Az Index műsora itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. augusztus 16. 15:17
AZ EP -választásoknak csak annyiban látom jelentőségét, hogy a DONÁTH-lány, CSEH KATALIN-félék nem kerülnek ki, meg Vadaiék is kevesebben lesznek, mint most a DK képviselői, és nem tudnak annyit ártani az országnak, mint eddig. MERT nagyon vastagon benne vannak ők abban, hogy azok a források nem érkeztek, nem érkeznek meg.
gyaloggos
2023. augusztus 16. 15:14
A helyzet a következő: "Nem esett nehezemre emellett kiállnom, hiszen ez egyszerre szolgálja az országimázst, egy presztízsértékű sportesemény lebonyolítását, és még több külföldit vonz Budapestre” EZT nem látni, nem így látni NAGYON HÜLYÉNEK kell lenni, olyan KARÁCSONYNAK, meg bandájának!
masikhozzaszolo
2023. augusztus 16. 12:29
Vigyázat! ALTATÁS! Tarlós vezet! Már ismerjük ezt a receptet.
Puby14
2023. augusztus 16. 10:15
Oszkó?Nyilatkozik? Hát ez meg mit keres a közéletben? Tessék csak visszatenni oda, ahonnan elővették: a politikai kukába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!