Orbán Viktor is gratulált a születésnapos diszkókirálynőnek

2023. augusztus 16. 15:11

A 70. születésnapját ünneplő Szűcs Judith saját bevallása szerint zavarba jött, mikor átvette a levelet.

2023. augusztus 16. 15:11

Orbán Viktor miniszterelnök a népszerű énekesnőnek küldött köszöntőjében a következőt írta: „Ha egy kvízjátékban az lenne a kérdés, hogy ki Magyarország diszkókirálynője, tízből kilenc ember az ön nevét adná meg válaszként. Nem is csoda, hiszen népszerű slágereivel méltán vált a műfaj hazai nagyasszonyává (…). Engedje meg, hogy a kerek születésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok és zenésztársak sorába állva én is tisztelettel köszöntsem, valamint azt kívánjam önnek, hogy még sokáig őrizze meg örökifjú, energikus, életvidám kisugárzását. Isten éltesse sokáig!”

Szűcs Judith a miniszterelnöki köszöntőről a következőt mondta a Mandinernek: „Nagy megtiszteltetés számomra Orbán Viktor miniszterelnök úr személyes hangú köszöntője, megható, olyannyira, hogy úgy tűnik, még hetvenévesen is zavarba tudok jönni”– mondta Szűcs Judith.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 23. 21:54
Valami keresztet oszthattak volna neki is augusztus 20-án. A legtöbb ember meg sem éri azt a kort, hogy egyáltalán esélye legyen arra, hogy kitüntessék.
Lajoss
2023. augusztus 17. 13:49
Remélem pecsét is volt a gratuláción,ahogy mindig…Bruhaha
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 17. 02:32
Valaki emlékszik még bármire is ettől a disznókirálynőtől? Ma már ilyen dalok járják: https://www.youtube.com/watch?v=LdKE1EjAPts
dorkoka
2023. augusztus 16. 22:10
Katona Klári a nagy titkos kedvencem, de valóban Szűcs Judit a diszkó királynő és őt is nagyon szerettem. Imádtam a 80-as évek aranytorkú énekeseit. Senki nem adott úgy elő mint ők, nőiesek voltak. Boldog szülinapot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!