A Lánchíd egy szegecsét adta ajándékba Karácsony Beregszászban

2023. július 10. 07:57

Budapest főpolgármestere részt vett a „Megtörhetetlenség 500 napja” rendezvénysorozaton.

2023. július 10. 07:57

Karácsony Gergely a közösségi oldalán számolt be arról, hogy februári látogatása után Babják Zoltán polgármester meghívására ismét Beregszászra utazott.

Ismertette, hogy részt vett a „Megtörhetetlenség 500 napja rendezvénysorozaton és szimbolikusan átadta Budapest testvérvárosának kórházának és a frontról hazatérők rehabilitációjára szánt fővárosi adományt, amelyet a Lánchíd régi kandelábereinek elárverezéséből fedeznek.

A bejegyzésben arra is kitért, hogy vitt egy személyes ajándékot is Babják Zoltánnak. Egy szegecset a Lánchídból: „kifejezve azt a szolidaritást, ami szegecsként összetartja városainkat a háború által szétszakított világban” – fogalmazott a főpolgármester.

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. július 12. 14:40
Egy szegecs, mert a többit már ellopták...
alenka
2023. július 12. 04:21
Jzjjjj,a szegecs nem fog hiányozni?
Hopszjuliska
2023. július 11. 13:53
Nem tudom ki mit gondol erről, de szerintem megalázó egy szegecset adni, még ha 100 éves szegecs is! Nem lett volna valami kedvesebb ajándékozható dolog? Miért nem vitt egy tégladarabot a budai várból?
tetx
2023. július 10. 22:06
Vajon kifizette a szegecset, vagy ellopta? Az ugyanis nem a főfestékmesteré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!