Magyarországon elásva találtak meg egy meggyilkolt felvidéki magyar üzletembert

2023. május 18. 17:53

Az ügyben a szlovák és magyar rendőrök együttműködve nyomoznak.

2023. május 18. 17:53
null

Megtalálták Szűcs Tibor holttestét – közölte a Szlovák Bűnüldözési Ügynökség (NAKA). A felvidéki üzletember még május másodikán tűnt el. A NAKA szerint a férfit meggyilkolták, holttestét pedig Magyarországon eltemetve találták meg. A szlovák hatóság egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást arról, hogy pontosan hol találták meg az üzletember maradványait, ugyanakkor a startitup.sk, szlovák hírportál információi szerint a csicsói vállalkozó autóját Pápa környékén találták meg, teljesen kiégve. A férfi utolsó tartózkodási helyéről azt állapították meg, hogy Trávník – Komáromfüss – volt, ahonnan még elindított egy telefonhívást. 

A NAKA azt is elmondta, hogy az ügyben együttműködnek a magyar rendőrséggel és a kommandósok három embert már le is tartóztattak. Őket előre kitervelt gyilkossággal gyanúsítják. Az indítékról egyelőre nem tudni semmit. Bővebb tájékoztatást a jvő hétre ígértek.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2023. május 19. 09:32
A tót maffia nem játék.
holnapislesznap
2023. május 19. 02:04
Az üzletemberek korán halnak... engem még nem akart megölni és meggyilkolni senki... :-( pedig igyekszem... na jó... megint hó vége van és csóróság - szombaton megint túlóra - és minden hó és nap erről szól.... nem akar meggyilkolni senki... unalmas élet... bejelentett munkahely, havonta jattolt albérlet, 30 éves FIAT, rizses hús a munkába... nem szúrok szemet senkinek? ?? ???? mindjárt befordulok... :-(((
Senki Alfonz
2023. május 18. 20:22
Idejárnak temetni a szennyeseiket!!
Obsitos Technikus
2023. május 18. 19:55
Istenem milyen hasznos lett volna Szlovákiában 2019 nyarán elásva megtalálni egy főpolgármester-jelöltet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!