Speciális útlevéllel hozná közelebb az Airbnb a házigazdákat és vendégeiket

2023. május 13. 13:04

Az újítás lényegében visszatérés a gyökerekhez, az olcsóbb utazást lehetővé tevő lakásmegosztáshoz.

2023. május 13. 13:04
null

Közelebb hozza a házigazdákat a vendégeikhez az Airbnb egy most bevezetett speciális útlevéllel, amely az eddiginél sokkal több információt közöl a szobakiadókról. Az újítás lényegében visszatérés a gyökerekhez, az olcsóbb utazást lehetővé tevő lakásmegosztáshoz. Egymillió kiadó szoba 67 dolláros átlagáron érhető el jelenleg a szálláshelyfoglaló portálon – olvasható a Világgazdaság cikkében.

A portál a cikkben felhívta a figyelmet arra, az Airbnb bejelentette, hogy elindít egy külön privát Szobák kategóriát, ahol mostantól minden adatlapon további részleteket, információkat ad meg a házigazdákról. Ennek célja a felek közötti bizalom kialakítása, az, hogy a vendégek

már a foglalás előtt megismerhessék azokat, akiknek a lakásában megszállnak majd.

Az új Szobák kategória és az újratervezett keresési szűrők az Airbnb közlése szerint megkönnyítik a vendégek számára a privátszobák felfedezését.

***

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. május 13. 15:32
A sok szállodának, panziónak jó ez a rengeteg airbnb, melynek tulajdonosai gyakran külföldiek és oda megy ki a lakbér ára, ugyanakkor az esti zavargást, bulikat, lépcsőházi rongálást és piszkítást a magyar lakók "élvezik" ? Külföldön is egyre inkább ellenőrzik a kiadott lakások tulajdonosait , főleg ha nem adózik utána.
SzabóGéza
2023. május 13. 13:55
A digitális világból egy dolgot megtanulhatnátok!!! Minden egyes értetek vagyunk, értetek dolgozunk, a szarabb, és megfigyelhetőbb, irányíthatóbb világ felé vezet!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!