Pokorni Zoltán kíméletlenül kiosztotta Karácsony Gergelyt (VIDEÓ)

2023. február 23. 09:15

„Isten óvjon mindenkit attól, hogy maguk hatalomra kerüljenek egyszer. Az amit itt csinálnak, vérlázító” – fogalmazott Hegyvidék polgármestere.

2023. február 23. 09:15
null

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén szólalt fel Pokorni Zoltán. Úgy fogalmazott: „Isten óvjon mindenkit attól, hogy maguk hatalomra kerüljenek egyszer. Az amit itt csinálnak, vérlázító. Így működni, így zsarolni, így visszaélni azzal a csöppnyi hatalommal, amit adott a nép a maguk kezébe, az fölháborító. Nem tudok mit-mást javasolni,

mert ez fölháborító, amit csinálnak” – mondta Pokorni Zoltán.

A felszólalást itt nézheti vissza:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fanek
2023. február 24. 14:36
https://onkormanyzati.tv/fovaros/2023_februar_22 napirendre és hozzászólásra is kereshető az anyag. Profi az oldal.
LancelotDuLac
2023. február 24. 14:00
Ki a faszom az a Pokorni?!
olajfa1
2023. február 23. 23:19
TANULJATOK MEG VÁLASZTANI! Budapestiek!
avízazúr
2023. február 23. 21:22
Pokorni rossz idegállapotban van. Könnyezgetett, amikor kiderült, hogy az apja besugó volt, sírásra görbült a szája, amikor a turul talapzatán hősként szereplő nagyapjáról kiderült, hogy hírhedt tömeggyilkos volt. Évekig hallgatott erről, aztán kerületi botrány lett, ezért lesatíroztatta nagyapát a névsorból. Most meg a kerületben régóta tartó közbeszerzési visszaélések derülnek ki...., A lakosság körében is ciki lett, hogy a leggazdagabb kerületben öt éve Gulyás Gergelynek krumpliosztással kampányolt...... Nem lehet valami nyugodt a lelkivilága, ha kiborul 16 parkolóhely miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!