Az ukrán pár a plafonig pakolta a csempészcigit

2022. november 02. 10:24

Nem nagyon rejtették el az árut.

2022. november 02. 10:24
null

Szombat reggel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a 74-es számú főúton, Zalaegerszeg közelében észlelték, hogy egy német honosságú tehergépkocsi ablakai le vannak sötétítve. Az egyenruhások ezt követően a jármű után fordultak, majd egy bevásárlóközpont parkolójában ellenőrizték a gépkocsit és annak vezetőjét, valamint utasát.

A rendőrök az ellenőrzés során az autóban árucsempészetből származó nagy mennyiségű magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak –számol be a fogásról a Police.hu.

A rendőrök a 27 éves ukrán férfit és társát, egy 23 éves ukrán nőt elfogták. A csempészeket, a gépkocsit, illetve nagy értékű jövedéki terméket az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak átadták.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2022. november 02. 12:56
A primitiv orbánrajongók egy bűnöző ukrán házaspárból általánositanak, és hamis következtetéseket vonnak le. Mintha n korrupción kapott fideszes politikusok láttán azt hinnék, minden fideszes korrupt. Ez náluk gyakori hiba. Hiába no, az iskolázottság hiánya.
fado
2022. november 02. 12:05
Ukrajna maffiaállam
lazio154
2022. november 02. 11:36
Hányszor regisztrálták ezeket menekültnek, amig összegyűjtötték ezt a pár karton cigit? Oda-vissza járkálnak a határokon, mert aki nem túl búzgó az teheti! Rendőrségünk pedig jelenti a belépő tizezres számokat, de a kilépőket elfelejti.
Lord Vader
2022. november 02. 11:18
Tipikus ukrán exportcikkek: csempészett cigaretta, prostitúció, oligarchia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!