Márki-Zay Péter mond majd beszédet VV Zsolti esküvőjén

2022. március 28. 12:49

A youtuber legújabb videójában kérte fel a baloldal miniszterelnök-jelöltjét erre a „feladatra”.

2022. március 28. 12:49
null

Márki-Zay Péter a programjának ismertetése és a nézői kérdések megválaszolása után, a beszélgetés végén kapta a felkérést, miszerint,

ha nyerni tud az április 3-i választáson, beszédet mond-e a népszerű videós esküvőjén. 

„Nekem egyetlen egy személyes kérdésem van: ha miniszterelnök leszel, mondasz-e beszédet az esküvőmön?” – tette fel a kérdés a baloldal miniszterelnök-jelöltjének az influencer.

„Nagyon szívesen” – válaszolta Márki-Zay Péter. Majd azzal folytatta, hogy „Én a múltkor, amikor születésnapod volt, akkor is rögzítettem neked egy kedves köszöntést.” Majd hozzátette, akkor is felszólal majd az idén esedékes eseményen, hogyha nem ő lesz a kormányfő.

Ugyanakkor szóvá tette, hogy Osváth „nem hív ám meg akárkit az esküvőre, csak ha valaki miniszterelnök lesz.”

A beszélgetés végén Osváth Zsolt sok sikert kívánt Márki-Zaynak a kampányhajrára, és megerősítette támogatásáról.

Az idézett rész a beszélgetés végén hangzik el:

Nyitókép: Youtube

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. március 29. 19:25
Összeillenek,. A szahar,meg a fosch.
sheu
2022. március 29. 05:17
Milyen esküvő? Hiszen a homokosok nem házasodhatnak, mármint azonos neművel biztosan nem a magyar jog szerint. Vagy majd külföldön lesz a ceremónia? Itt valaki megint hazudik.
AGab
2022. március 29. 01:13
Én már azt is tudom, miről fog beszélni MZP a jeles alkalmon: ORBÁN VIKTOR !!!
Pitypangocska
2022. március 29. 00:54
Ha a gyűrűfelhúzás előtt kezdi, akkor abból aznap nem lesz házasságkötés, mert tutira nem tudja abbahagyni a szövegelést. Zsolti, készüljetek a szerelmeddel, mert végig kell majd hallgatnotok a lélegeztetőgépes, a fudanos, vasutas, halálozásos, meg az elmúlt ezerév legkorruptabb kormányos sztoriját, meg az összes panelt, ami beakadt nála. Jó kis esküvői beszéd lesz az! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!