Feljelentést tettek Mártha Imre szerződése miatt

2022. február 10. 14:12

Budai Gyula csalást sejt a háttérben és azt, hogy megpróbálták elrejteni a hatóságok elől a fővárosi közműcég vezetőjének hatalmas ingatlanvagyonát.

2022. február 10. 14:12
null

Budai Gyula a rendőrséghez fordult egy Mártha Imréhez köthető szerződés miatt – írja csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet. Mint a portál fogalmaz, 

az országgyűlési képviselő szerint gazdasági csalás gyanúját veti fel egy dokumentum, amellyel Mártha Imre vételi jogot, úgynevezett „opciót” szerzett egy ingatlancégben.

Az ügyben a politikus ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

***

Korábbi cikkünk Mártha Imréről

Karácsony és Gyurcsány embere amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

Mártha Imre olyan helyen vásárolt ingatlant, ami az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman színésznőnek, a milliárdos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. február 11. 06:37
Magánszerződés, a vevő és az eladó akaratának megfelelően szerződött, lehet hogy szóban ettől eltérően állapodtak meg. Átlagos ügyvéd kivédi ezt a feljelentést. A fél világ igyekszik jó olcsón üzletrészt ( vagy bármit) venni. Amúgy nem bírom ezt a kis faszt. Energiapolitikához hót hülye és a szinésznő csajomra is ráhajtott. Azt elbukta..
pepita
2022. február 10. 16:17
Gyula ! most milyen hosszú pórázon vagy ?? Meddig engednek elmenni az elszámoltatásban ?? Nem volt még elég a lejáratásodból ??
Teréz A Piréz
2022. február 10. 15:27
Ennek a Mártha Imrének tipikusan olyan feje van, akivel a nők csak a pénze miatt vannak együtt (v.ö. orrtyúk :) )
Dezsőke
2022. február 10. 15:09
nyakoncsípés, csippentés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!