Összefogott az ellenzék és a Fidesz a Széll Kálmán téren

2022. február 09. 10:35

Közös munkába kezdett két fideszes és egy ellenzéki városkezelő a Széll Kálmán tér kapcsán.

2022. február 09. 10:35
null

Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára arról számolt be a Facebookon, hogy Pokorni Zoltán XII. kerületi fideszes és Őrsi Gergely II. kerületi MSZP-s polgármesterrel bejárták a Széll Kálmán teret – írta meg az Index.

„A közös munka magától értetődő Pokorni Zoltánnal.

De nekem természetes Őrsi Gergellyel is, bár ő ellenzéki városvezető. És?

A második kerületiek szabad akaratukból őt választották polgármesterüknek. A kerület országgyűlési képviselőjének, bárki legyen az, vele kell együtt dolgoznia a második kerületért” – írta Fürjes Balázs.

Őrsi Gergely is beszámolt az eseményekről a Facebook-oldalán. Kifejtette, hogy megállapodtak, miszerint a jövőben az összes fél tartózkodni fog az épülethálós hirdetések alkalmazásától, „hiszen ezek a reklámok sokszor indokolatlanul csúfítják a városképet, és nem egyszer olyan épületekre kerülnek, melyek homlokzatai állami vagy önkormányzati támogatással újultak meg”.

Nyitókép: Fürjes Balázs Facebook-oldala

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simon Attila
2022. február 09. 15:33
Megállapodtak, de az ellenzék úgyis megszegi. Így szokott ez lenni.
nyugalom
2022. február 09. 11:51
Szep, de a szabad akarat..... idegenek bejelentese?
cutcopy
2022. február 09. 11:49
A budapesti olimpia mellett is úgy kezdődött, hogy összefogott az ellenzék és a Fidesz..
formaegy
2022. február 09. 11:20
Na majd figyeljétek a "békét" akaró ballibes csürhét, hogyan fog vergődni. ))))))))) Gyurcsány egyből úgy leissza magát, hogy húgyban szarban fog fetrengeni, MZP egyből agyonveri a gyerekeit. Majd amikor ezen túl vannak Őrsit szépen, csendben félreállítják. A komcsi-náciknál ez így megy. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!