Megindult a rendőrségi nyomozás Karácsony emberének egyik szerződése kapcsán

2022. február 23. 15:08

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Metropol megkeresésére közölte: eljárást folytatnak Mártha Imre egyik szerződése ügyében.

2022. február 23. 15:08
null

Megindult a rendőrségi nyomozás Mártha Imre egyik szerződése ügyében – értesült a Metropol. Mint a portál szerdai cikkében fogalmaz, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda megkeresésükre közölte:

eljárást folytatnak Mártha Imre egyik szerződése ügyében, Budai Gyula országgyűlési képviselő feljelentése nyomán.

Előzmény

Mint arról korábban beszámoltunk, Budai Gyula a rendőrséghez fordult egy Mártha Imréhez köthető szerződés miatt – írja csütörtöki cikkében a Magyar Nemzet. Mint a portál fogalmaz, 

az országgyűlési képviselő szerint gazdasági csalás gyanúját veti fel egy dokumentum, amellyel Mártha Imre vételi jogot, úgynevezett „opciót” szerzett egy ingatlancégben.

Az ügyben a politikus ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

***

Korábbi cikkünk Mártha Imréről

Karácsony és Gyurcsány embere amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

Mártha Imre olyan helyen vásárolt ingatlant, ami az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman színésznőnek, a milliárdos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. február 23. 17:00
Mindegy, csak romboljanak es lopjanak - kifizetessel, jutalmazassal, pl hajnalmelegmikike kinevezesevel!
kunfia
2022. február 23. 16:41
Orbán minden ügyet 2022re időzített. Vajon jogállamban lehetne ilyen?
csakirok
2022. február 23. 16:16
Ma beszéltem az egyik országgyűlési képviselőjelölttel, és azt mondtam neki, ha feláll az új parlament, javasolja majd, hogy a bukott politikusoknak, fehérgalléros bűnözőknek egy új börtönt építsenek. Biztosan tele lesz mindig! Ha valaki hallani fog a jövőben egy új börtönről, az ÉN ötletem volt!
CirmoS
2022. február 23. 16:07
Márthának eleve miből van ekkora vagyona? Mert nem a fizetéseiből az biztos! Egyik szerződése ügyében eljárást folytatnak.. csepp a tengerben... Vicc!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!