Karácsony és Gyurcsány embere amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

2022. január 11. 09:22

Mártha olyan helyen vásárolt ingatlant, ami az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman színésznőnek, a milliárdos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is.

2022. január 11. 09:22
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Karácsony Gergely bizalmasa, Mártha Imre jachton és luxusszállodában űzi a home office-t, amelyről több fotó is nyilvánosságra került. December végén a Metropol ráadásul újabb bizonyítékokat is nyilvánosságra hozott a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének meghökkentő vagyonáról, ekkor már egy kétmilliárdot érő villáról, és százmilliós luxusautóról is szó esett.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. csúcsvezetője amerikai milliárdosok nyaralóhelyén vett ingatlant

„Újabb meghökkentő információ birtokába jutott a Metropol Mártha Imre, a fővárosi közművezér hétköznapi ésszel már szinte beláthatatlan vagyonáról”adta hírül a portál kedden. Mint a Metropol fogalmaz: „iratokat, tulajdoni lapokat juttattak el a szerkesztőségbe arról, hogy

Hozzáteszik: Mártha Imre nem is akármilyen környéken vásárolt ingatlant. Mint a Metropol fogalmaz: „az óceánparti Naples a szupergazdagok, az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman ausztrál-amerikai színésznőnek, a milliárdos amerikai író-sztárorvos Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is”.

A Metropol szerkesztőségébe eljuttatott dokumentum (lenti kép) szerint Mártha fővárosi kinevezésével szinte egy időben, 2019 karácsonya előtt közvetlenül (Mártha kinevezéséről Karácsony Gergely 2019. december 28-án posztolt közösségi oldalán) vásárolt ingatlant.

Fotó: Metropol.hu
Fotó: Metropol.hu

A közművezér floridai jogosítvánnyal igazolta magát

A Metropol szerint „sokat elárul az is, hogy a közművezér nem a magyar útlevelével, hanem a floridai jogosítványával igazolta magát” (lenti kép a kapcsolódó dokumentumról):

Fotó: Metropol.hu
Fotó: Metropol.hu

***

Kapcsolódó

Mártha Imre: Nem esik rosszul, hogy Gyurcsány-fiókának neveznek

A BKM csúcsvezetője a napokban a HVG-nek adott nagyinterjút, amelyben szóba került a baloldalhoz és Gyurcsány Ferenchez való viszonya is. Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja magát Gyurcsány-fiókának, a BKM vezére kifejtette: azt gondolom, ez egy Gyurcsány miniszterelnök úr ellen már évtizede alkalmazott karaktergyilkosságból ered.

Azt gondolhatja talán a kormánymédia, hogy pejoratív dolog bárkit e karaktergyilkolt körhöz sorolni. Szerintem nem az, és a magyarok egy jelentős körében sem az. Ez nekem egyáltalán nem esik rosszul.” Erről ide kattintva olvashat bővebben.


Gyurcsány Mártha Imréről: „Tisztességes, felkészült, okos ember. Hazafi”

„Tisztességes, felkészült okos ember. Hazafi. Gazdag ember. Nagyon” – írta Mártha Imre vagyoni helyzetéről Gyurcsány. Erről bővebben itt írtunk bővebben.

A BKM csúcsvezetője a napokban a HVG-nek adott nagyinterjút, amelyben szóba került . Arra a kérdésre, hogy mennyire tartja magát Gyurcsány-fiókának, a BKM vezére kifejtette: azt gondolom, ez egy Gyurcsány miniszterelnök úr ellen már évtizede alkalmazott karaktergyilkosságból ered. Erről olvashat bővebben.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eresgé
2022. január 12. 04:25
Florida televan idehaza éhező, nyomorgó magyarok ingatlanjaival. Komplett lakóparkok vannak ahol szinte másnak nincs is ingatlanja. Színészek, celebek ügyvédek, orvosok(!!!), meg ilyen nemtudni miből meggazdagodott politikaközeli (hogy - hogynem szinte az összes komcsi) politikából megtollasodott Senkiházzyak. Évek óta pofázom már, menjen rá az ügyre valami belevaló ujságíró, meg fog lepődni. Persze, nem lenne gond de amikor képes egy ilyen a neked simán a képedbe mondani, hogy épen mindenki éhenhalni készül és Orbán totál elnyomja - akkor tényleg csak az tartja az embert egy méretes pofont le ne küldjön, hogy igen szarok a börtönviszonyok odaát.
laborka
2022. január 11. 13:41
"Bárcsak mindenki ilyen tisztességes, becsületes, gazdag, okos hazafi lenne" - mondta Fleto Dobreva.
Mikediver
2022. január 11. 13:35
Az ellenzék számára vannak a jó milliárdosok (Bige, Mártha, Bajnai, Meggyesi, Bojár, Gyurcsány) és vannak a rosszak (Tiborcz, Mészáros). Annak ellenére, hogy az utóbbiak tisztességgel fizetnek a vállalkozóknak és az alkalmazottaknak. Míg a másik csoporthoz rengeteg megkárosított család és vállalkozás, kétes privatizációs eljárás története köthető. Őrjöngenek a Völner ügy miatt, de a városháza jutalékos ingatlanmaffia és a cseh katka ügye nekik nem ügy. Ez a kettős mérce teljesen hiteltelenné teszi a társaságot.
balbako_
2022. január 11. 13:22
A sok Lölöző nem veszi észre, hogy Mészáros itthon tartja a vagyonát és nem síbolja ki külföldre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!