Karácsony Gergely: Mártha Imre becsülettel végzi a munkáját

2022. január 27. 07:07

A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójáról számos felvétel látott napvilágot, amelyeken luxuséletvitelével dicsekszik, miközben az általa irányított cégeknél folyamatosak az elbocsátások.

2022. január 27. 07:07
null

Mártha Imre becsülettel végzi munkáját” – ezt válaszolta Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának szerdán.

Mártha Imre nevétől hetek óta hangos a sajtó. A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójáról számos felvétel látott napvilágot, amelyeken luxuséletvitelével dicsekszik, miközben az általa irányított cégeknél folyamatosak az elbocsátások.

Legutóbb a Metropol számolt be arról, hogy sok más közműdolgozó mellett kirúgtak egy háromgyerekes családanyát is, Mártha Imre és cége pedig személyiségi jogokat is megsértve tette közé az esetet a Facebookon, nyilvánossá téve a hölgy nevét. 

A portál megkérdezte Kerpel-Fronius Gábort és Gy. Németh Erzsébetet, ők már nem voltak ennyire bőbeszédűek.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2022. február 09. 22:19
Mink itten, instállom, böcsülettel dolgozó, eccerű, de tisztességes embörök vagyunk a Városházán.
kitiltott
2022. január 28. 11:12
Becsülettel..azt sem tudod hogy mit jelent ez a szó tre kretén óvodást .. Ez olyan mintha a Gyurcsány ellenes tüntetésre lövető. Gyurcsány Ferenc azt mondaná hogy ő emberszerető és imádja a nemzetet itthon és külföldön egyaránt..
pipa89
2022. január 28. 07:26
Gelgő tudjuk, hogy szoci-libcsi becsületekre, saját zsebre dolgoztok, ahogy mindig is 1944-2010-ig! Csak 1980-2010 között 242 milliárd dollárt pakoltatok ki Nyugatra offshore-ba. Tudjuk, hogy jól dolgoztok: a magyarok kárára! De sebaj, közelít a TAVASZ!!! Lesz itt rend!!!
valentlaszlo2
2022. január 27. 20:03
Igen! Becsülettel alázott meg egy családanyát! Nagyszerű munka Gelgely! Már nemcsak a pedofíliát hanem már a becstelenséget is szőnyeg alá söprik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!