Csaknem 200 köbméternyi szemetet szedtek össze szilveszter után Budapesten

2022. január 01. 19:05

A Budapesti Közművek 20 takarító és szállító járművel, valamint kézi úttisztítást végző 90 emberrel látta el feladatait.

2022. január 01. 19:05
null

Csaknem 200 köbméternyi hulladékot gyűjtöttek össze a fővárosban a szilveszteri ünneplés után a Budapesti Közművek (BKM) Nonprofit Zrt.-hez tartozó FKF Köztisztasági Divízió dolgozói.

Az FKF szombaton kora este az MTI-eljuttatott közleményében kiemelték: szilveszterkor ismét engedélyezett volt a közterületi ünneplés, ami után, január elsején reggel 6 órától egész nap kézi és gépi erővel takarítottak az óévbúcsúztató közterületi helyszíneken, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén.    

A társaság 20 takarító és szállító járművel, valamint kézi úttisztítást végző 90 emberrel látta el feladatait. A szemetet a BKM Fővárosi Hulladékhasznosító Műbe szállították, ahol távhőt és villamosenergiát állítanak elő belőle.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2022. január 02. 20:38
Az Eucharisztikus kongresszus Kossuth téri miséje után nem kellett tonnányi szemetet (sem) szedni. Ahogy a Hősök terén sem. Ahogy Csíksomlyón sem, pünkösdkor. De hát ugye, a konzervatívok már csak ilyenek, nem értik a modern idők modern szavát.
Egyelőre
2022. január 02. 19:47
Libsiktől mi mást vártok?
Sincero
2022. január 02. 14:46
Hány tonna volt a balliberális közötte?
rrrrrr
2022. január 02. 11:53
én bíztatnám a vidék magyarországát h mindenki hordja a szemetét pestre, garantálom h senki helybelinek nem fognak feltűnni budapest a világ legkoszosabb nagyvárosa, nem egyes részein, mindenhol! budapest maga a romkocsma, a hajlektalan mint fix "kerti butoraival"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!