Bajnai Gordon is ott volt Cseh Katalinék esküvőjén

2021. november 07. 17:59

A volt miniszterelnök is ellátogatott a lagzira.

2021. november 07. 17:59
null

Cseh Katalinék nyári esküvőjén –  melynek összköltsége a momentumos EP-képviselő szerint a töredéke volt annak, mint amit állítanak – számos közéleti szereplő is felbukkant. A korábbi fotók alapján Soproni Tamás és Iványi Gábor is részt vett a lagzin, egy vasárnap közzétett fotó tanulsága alapján pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök is tiszteletét tette a lagzin. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. november 09. 23:09
"Ha nem tétel, akkor miért tiltakozol olyan vehemensen onnan Nebraskából?" - kérdezed. Nebraskából? :-))))) Dehogy! Innen nyomja valamelyik prolinegyedből. Napi 15- 20 hozzászólás, összesen 23.168 hozzászólás? Ha valaki Nebraskában él, akkor nem futná neki ez a mennyiség, amerikai ügyeit is intézni kellene. Kivénhedt munkásőr, vagy szélnek eresztett, család nélküli, elkeseredett kőkomcsi titkosszolga Angyalföldről, vagy Kőbányáról, vagy a József Attila lakótelepről. :-)
Dr. Greta Grünberg
2021. november 08. 10:50
Lehetne Cseh doktor a miniszterelnök, Berg pedig a first lady, csodálatos európai vezető pár lennének, egy igazi glamúrpáros, minden újság velük lenne tele. Hírnevet és csillogást hozhatnának Magyarországnak, nemcsak hírhedt Európa- és kultúraellenességet, a bőgatyát ganajos gumicsizmával, ami nem baj, csak a szalonban azért mégse illik ugyebár. Bajnai pedig kiváló külügyminiszter volna.
sorostalanság
2021. november 08. 09:04
Esküvőre nem zakó nélkül, feltűrt ingujjban megyünk köcsög...
dick52
2021. november 08. 06:34
Valakinek csak össze kellett szedni a poharakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!