Hajléktalanokat visz a VIII. kerületbe Iványi Gábor egy helyi lap szerint

2021. szeptember 21. 20:07

„A Pikó-csapat célja a kerület teljes gettósítása lett” – írja a Józsefváros Krónikása.

2021. szeptember 21. 20:07
null

Népkonyhát épít a VIII. kerületben az Iványi Gábor által alapított Oltalom Karitatív Egyesület – számolt be a Józsefváros Krónikása. A volt SZDSZ-es – hol Dobrev Klárát, hol Karácsony Gergelyt támogató – lelkész szervezete bemutatkozásuk szerint hátrányos helyzetű gyerekek, hajléktalanak (sic!), katasztrófa által sújtottak, szegények, betegek és magányosok támogatását végzi.

A Józsefváros Krónikása közzétette a konyha bejárására invitáló meghívót is, amelyben többek közt az szerepel, hogy a konyha több funkciót is ellát majd, iskolásoknak, betegeknek, a dolgozóknak és hajléktalanoknak is fognak főzni.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tazlo
2021. szeptember 22. 22:11
Néhány tiszteletre méltó kivételtől eltekintve ritka közönséges véleményeket sikerült elolvasnom. Azt hiszem a kommentek írói nem vették a fáradságot, hogy személyesen is részt vettek volna nyílt rendezvényen, ahol esetleg közvetlen jelenlétükkel tapasztalatokat szerezhettek volna Iványi Gábor munkájáról, annak hasznosságáról.
Gyikó István
2021. szeptember 22. 12:43
Úgykell nekik,a pikót megszavazóknak! szívjanak csak,akár a többikerületiek!....
pintyőke
2021. szeptember 22. 10:46
Ez kb. olyan szintű, mintha azt írnák: "Fertőző betegekkel árasztja el a kormány Újbudát" - csak azért, mert új "szuperkórházat" építenek a XI kerületben...
zakar zoltán béla
2021. szeptember 22. 10:20
alszent a bérma pityuval
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!