Fürjes Balázs: Álljunk ki együtt Budáért!

2021. szeptember 26. 08:53

Egy 7+1 pontos javaslatcsomag született a budai polgárok véleménye alapján Budai Vállalások címen.

2021. szeptember 26. 08:53
null

„Ha jövőre megkapom a budaiak bizalmat, és képviselővé választanak a 2. és 12. kerületi polgárok, tudom mi lesz a legfontosabb dolgom. Az érdekérvényesítés” – kezdte bejegyzését Fürjes Balázs közösségi oldalán. 

A Fideszes politikus szerint azt, hogy mi is a budaiak érdeke csak ők tudják megmondani, ezért korábban Pokorni Zoltánnal közösen minden választókerületünkben lakó 2. és 12. kerületi polgárnak megküldték a Budai Kérdések kérdőívüket. 

Köszönjük, hogy 15 ezren válaszoltak nekünk!

– fejezte ki háláját Fürjes Balázs, majd hozzátette: „A budai polgárok válaszai és sok-sok budai beszélgetés eredményeképpen született meg a Budai Vállalások. Ez egy 7+1 pontos javaslatcsomag, amit Pokorni Zoltánnal együtt fogalmaztunk meg a budai polgárok véleménye alapján”.

Fürjes vállalja: ha a budai polgárok megválasztják, el fogja érni az Országgyűlésben és a kormánynál, hogy a következő parlamenti ciklusban e célok megvalósuljanak. A Budai Vállalások röviden:

***

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. szeptember 26. 17:01
Balázs te ki te vagy?
kispufi
2021. szeptember 26. 10:01
15 ezren válaszoltak? Hát, erre akkor itt se nagyon van mit építeni. Sejtésem szerint nem 16, de még csak nem is 29 ezres választókörzetről beszélünk...
McFoker
2021. szeptember 26. 09:44
Milyen érdekes, hogy a Fidesz logó mélyen elvan dugva a pultokon, és a szórólapokon. Talán Budán már nem vevők a narancskommunizmusra? Amúgy csúnyán ki fogsz kapni jövőre, nem véletlenül indítanak téged, és nem Varga Mihályt.
még fokozza
2021. szeptember 26. 09:37
Tarlós és a Fidesz összeomlasztották a közlekedést. Közben Fürjes vezette a belvárost pillanatnyi profitért befalazó NER lovagokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!