Újabb lezárásokra kell készülni a fővárosban

2021. augusztus 31. 10:38

A BKK közölte, hogy már hétfő este 20 órától lezárták a Hősök terét és a Kós Károly sétányt az Eucharisztikus Kongresszus miatt.

2021. augusztus 31. 10:38
null

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) előkészítő munkálatai miatt közlekedési korlátozásokra kell készülni a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján kedden. Azt írták, hogy a NEK előkészítő munkálatai miatt már hétfő este 20 órától lezárták a Hősök terét és a Kós Károly sétányt szeptember 13-án 18 óráig.    

Szintén korlátozzák a forgalmat a Hősök tere és a Gundel Károly út között az Állatkerti körút egy szakaszán ebben az időszakban

– tették hozzá. A BKK szerint kedd 6 órától szeptember 15-én 18 óráig lezárják az Olof Palme sétányt a Hősök tere és a Zichy Mihály út között. A legfrissebb információk a https://kozut.bkkinfo.hu/ oldalon olvashatók - jelezte a közlekedési vállalat.

(MTI)

Fotó: MTI/Balaton József

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2021. augusztus 31. 11:04
Na, mit fogok én kapni ezért a keresztényi =erdőpéteri/veresandrási "szeretet" jegyében: Ezek a lezárások Karigeri ámokfutásához járulva TÉNYLEG teljes káoszt fognak okozni Bp.-en, sőt már legalább 50 km-es körzetben. Sem az önmagát régen túlélt katolikus egyház állapotán, sem a magyar nép lelki egészségén nem javít egy önmagában jelentéktelen, de nagy csinnadrattával felfújt esemény. Idejön pár száz zarándok - honnan is a Covid közepette? Segít bárkin is egy ostoba és szenilis vénember háromórás itt-tartózkodása? A semjénzsolti áhítattól túlfűtött fórumozókat kérem, acsarkodás előtt először kattintsanak a művésznevemre, és olvassanak bele a hsz-aimba, és csak aztán hányjanak rám epét.
mokány
2021. augusztus 31. 10:54
" Nincsen apám se anyám , Se Istenem , se Hazám ..." / József Attila /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!