Válaszolt a Marriott Hotel a francia válogatott kritikáira

2021. július 02. 07:03

A L’Equipe szerint Pogba volt az, aki egyenesen megmondta Deschamps-nak, hogy utálják a szállást, és ahogy lehet, ott akarják hagyni.

2021. július 02. 07:03
null

Amint arról korábban beszámoltunk, nem találták elég fényűzőnek a francia focisták a budapesti Marriott Hotelt. A L’Equipe szerint Pogba volt az, aki egyenesen megmondta Deschamps-nak, hogy utálják a szállást, és ahogy lehet, ott akarják hagyni.

Az Athletic hosszú cikkben foglalkozott a francia válogatott kiesésének körülményeivel és lehetséges okaival. A lap szerint a franciáknak sok baja volt budapesti szállásukkal. Kritikaként fogalmazták meg, hogy rossz minőségűek az ágyak, illetve a légkondival sem voltak megelégedve.

Az Index megkereste a szállodát, hogy a franciák jelezték-e egyáltalán a felvetődő problémákat, illetve ha ezek valósak voltak, a hotel mit tett a megoldás érdekében. Szűkszavú választ kaptak:

„A Budapest Marriott Hotel fővárosunk egyik legikonikusabb, prémiumkategóriájú szállodája.

Megtiszteltetést jelent számunkra, hogy rendszeresen fogadhatunk élsportolókat, és büszkék vagyunk arra, hogy mindig mindent megteszünk kényelmük és biztonságuk érdekében.

A témával kapcsolatban további kérdésekre nem tudunk válaszolni.”

Kép forrása: Budapest Marriott Hotel Facebook

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. július 04. 14:01
Egy focistának miért kell egyáltalán fényűző szállás? Tuti, hogy nem játszott még rongylabdával egy grundon.
lajkakutyus
2021. július 03. 11:50
De igényesek lettek hirtelen a "francia" játékosok. :-))) Nem volt elég banán?
zotty
2021. július 03. 08:56
A kaja is szar volt! Nem kaptak napon érlelt kecske fejet!
mokány
2021. július 03. 05:12
Hát nem egy edzőtábor . Ki a menedzserük ? Reklamáljanak nála .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!