Bodó Máriát választották a Média a Családért-díj 2020 fődíjasának

2021. február 02. 16:37

A szakmai zsűri döntése alapján a Média a Családért-díjat 2020-ban az „Anyaméh gyümölcse jutalom” című adás szerkesztője, Bodó Mária kapta.

2021. február 02. 16:37
null

Mint a Média a Családért Alapítvány videójából is kiderül, Bodó Mária az „Anyaméh gyümölcse jutalom” című adásával magas szakmai színvonalon támogatta a családbarát média ügyét. A műsor Napsugárról és Barnabásról szól, akik négy orokbefogadott gyereküket nevelik. „A meddőség elfogadásától az örökbefogadásig vezető út nagyon nehéz, sokan nem is jutnak el odáig, hogy lemondjanak a saját gyerekről, és más megoldást keressenek” – olvasható a videó ismertetőjében.

Bodó Mária szerkesztő-műsorvezetőként dolgozik az MTVA Vallási Főszerkesztőségénél, a Duna Televízió és a Kossuth Rádió számára is készít műsorokat. Az adás operatőre és rendezője Czétényi Csilla volt, aki maga is örökbefogadó édesanya.

Nyitóképen: Bodó Mária (k) Szám Katalinnal (j), a Média a Családért Alapítvány kuratóriumi tagjával. Forrás: YouTube

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!