Európának üzent a fővárosi vezetés

2020. december 09. 13:16

Az EU zászlójának kékjével világították ki a Szabadság-szobrot.

2020. december 09. 13:16
null

Budapest nemzetközileg is elismert jelképe új díszkivilágítást kap – írta meg az Euronews. Keddtől december 11-ig az Európai Unió kék színében világítják meg Kisfaludi Strobl Zsigmond 1947-ben elkészült alkotását, a Szabadság-szobrot. Ahogy korábban mi is lehoztuk, az ügyben Karácsony Gergely is megszólalt. A főpolgármester azt írta Facebook-oldalára:

A lengyel és a magyar fővárosnak, Budapestnek és Varsónak egy a hangja: mi Európában maradunk, nem hagyjuk magunkat megosztani, nemet mondunk a vétóra, de igent mondunk az európai értékekre. Lengyel kezdeményezésre mi is láthatóvá tesszük európai elkötelezettségünket, mától december 11-ig új díszkivilágítást kap a budapesti Szabadság-szobor, az Európai Unió kék színében”.

(Nyitókép: Facebook)

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. december 15. 16:46
A jelenleginél értéktelenebb Budapest még soha nem volt !
I_Isti
2020. december 10. 10:08
Még jó, hogy végül mégsem légcsavar van a kezében....
teljesenertelmetlen
2020. december 10. 07:56
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kb. ennyi az össz cselekvési potenciálotok. És itt ki is merült. Ki tudtok világítani egy szobrot. Vagy esetleg ledönteni. Orbán pedig közben alakítja a világpolitikát. Hát ennyike.
buckafej
2020. december 10. 07:23
Egyszerűbb kivilágítani egy szobrot, mint 6 darab buszt szabályosan beszerezni és üzembe állítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!