Visszaélnek a Magyar Posta nevével

2019. január 31. 18:59

Vigyázat, csalók!

2019. január 31. 18:59

Ismeretlenek visszaélnek a Magyar Posta nevével, nyereményeket ígérnek, személyes adatokat kérnek – hívta fel a figyelmet a társaság csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.

A tájékoztatás szerint a nyereményjátékra való felhívás emailben vagy internetes böngészés közben felugró ablakként jelenhet meg. 

A Magyar Posta közölte, hogy nem kér sem telefonon, sem emailben érzékeny személyes adatokat, nem hirdet böngészés közben felugró ablakokban, az általa meghirdetett akciókhoz minden esetben tartozik játékszabályzat. 

A Magyar Posta szerint ha az adott weboldalon nem találnak játékszabályzatot, javasolják, hogy gyanakodjanak és zárják be az ablakot.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. március 25. 12:15
"Javasolják, hogy gyanakodjanak és zárják be az ablakot." Az MTV nél is gyanakodtak amikor meglátták a felugró Khonhalmi Ágnest, de nem az ablakot zárták be, hanem az ajtót.
Spiltyu
2019. február 01. 11:38
kecsegek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!