Új logót és új szlogent kapott Magyarország

2018. október 17. 10:01

„Magyarország a csodák soha ki nem merülő forrása."

2018. október 17. 10:01

Bemutatkozott tegnap Magyarország új, komplex turisztikai országmárkája, amely – az októberben induló és januárban záródó országimázskampánnyal együtt – a jövőben hazánk élménykínálatát népszerűsíti a nemzetközi utazási piacon, több millió embernek megmutatva gazdag kulturális, természeti vagy épített örökségünk főbb értékeit – írja a Magyar Idők. 

„Büszkék vagyunk hazánk minden szegletére, minden turisztikai térségére, és úgy gondoljuk, hogy ezt meg kell mutatnunk az egész világnak. Azt szeretnénk elérni, hogy a külföldi turisták szemében is legyen bakancslistás hely a Balaton, a Dunakanyar, a Tokaji borvidék, a Hortobágy, a Mátra és a Bükk, Sopron, Pécs, Debrecen vagy Szeged, és még sorolhatnánk" – mondta a lapnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója. 

A legméltóbb arculat és szlogen megtalálásához nyílt pályázatot hirdettek tavasszal, a munkához kreatív pályázók, a nagyközönség és a szakmai szervezetek bevonásával láttak hozzá.

A szakmai zsűri végül a Graphasel alkotócsapat koncepcióját, arculatát, képi világát és szlogenjét ítélte a legjobbnak. A végső koncepcióban a logó körvonalainak alapjául egy ősi magyar szalagfonatot választottak az alkotók, erre épül fel maga a logó is, amelynek fő motívuma a címerből, a hármas halom szimbolikájából ered. Megjelenik benne az út motívum is, amely Magyarország bejárhatóságát, a felfedezést és utazást szimbolizálja. Az új szlogen pedig a következő: „Magyarország a csodák soha ki nem merülő forrása", angolul „Wellspring of Wonders".  

Ezzel együtt elkészült az új országmárka videó is, amelynek a végén már az új logó tűnik fel. 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AprilEsparza
2018. október 18. 12:15
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Zsusztina
2018. október 18. 07:56
Nekem túlzsúfolt és túl cukormázas a film. De hát én ismerem a "nagy magyar valóságot", ami nem illik bele egy országimázsba.
AmyBrawley
2018. október 17. 20:59
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthonról, otthon 2 gyerekkel. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta meghaladja a 10k-ot, és meggyőzött, hogy próbáljak. A potenciál ezzel véget nem ér. Íme, amit csináltam........>>>>> http://www.Money47.Com
LillianParker
2018. október 17. 19:34
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthonról, 2 gyerekkel otthon. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta több mint 10ket keres, és meggyőzött, hogy kipróbálom. A potenciál ezzel végtelen. Ezt csináltam........>>>>>> http://www.Money47.Com
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!