„A turizmus hobbimigráció” – mondja Bödőcs

2017. október 26. 12:44

A humorista új videójában arra szólítja fel a magyarokat, hogy ne utazzanak külföldre.

2017. október 26. 12:44

Új videójában Bödőcs Tibor a Nemzeti Maradási Iroda nevében, Suzuki Swifttel járja az országot, hogy hangosbeszélőn arra szólítsa fel az embereket: ne utazzanak külföldre. „Első ütemben a ki-, majd a beáramló turizmust fogjuk kigyomlálni a nemzettest fájóan sajgó szívéből” – hörgi Bödőcs. „Norvégia? Betiltanám! A dánok? Leírják az u betűt, aztán áthúzzák. Te megbíznál az ilyenekben? Szlovákia? Hungarikum! Afrika? AIDS!” – érvel az itthonmaradás mellett a humorista, ugyanakkor hozzáteszi: semmi baja az iszlám államokkal, Franciaországot például imádja. Bödőcs a videó végén még egy megtisztelő telefonhívást is kap.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vestergaard
2017. október 29. 23:48
Mondjatok, amit akartok, de szerintem jó lett. Bírom Bödőcsöt,. noha a véleményével egyáltalán nem értek egyet. Szerintem vicces és eredeti, noha őszintén azt gondolom, hogy jobban járna, ha kevésbé a politikára összpontosítana. Viszont legalább állást foglalt és ezt becsülöm benne. Volt már ennél jobb videója is, de rosszabb is. Őszintén szólva örülök, hogy az ellenoldalnak legalább egy Bödőcse van, mert nélküle maga lenne a szánalom a baloldal.
tango47
2017. október 29. 19:25
Ez nagyon gyengus. Hasonló kifigurázással KAP szellemes volt, ez pojácáskodás.
Volo
2017. október 29. 16:24
Ez nem humorista, hanem egy büdös prosztó libsi, a rosszabbik fajtából! A népével szórakozzon ne a magyarokkal!
küllő
2017. október 28. 12:48
Magas ez nektek fideszbirkák ! Nézzétek a győzikesót , az a ti szintetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!