Vívó Szövetség: Migránsok miatt nem mertek egyedül közlekedni a magyar vívók Lipcsében

2017. július 25. 21:09

Boczkó Gábor, a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkára szerint Lipcse főterén folyamatosak a szerinte migránsokhoz köthető rendbontások, ezért a csapat nem tudott kizárólag a versenyre koncentrálni.

2017. július 25. 21:09

A „kritikus biztonsági helyzet miatt” csak csoportosan és kizárólag nappal közlekedtek Lipcsében, a vívó világbajnokság helyszínén a magyar vívóválogatott tagjai az elmúlt napokban – hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában.

Boczkó Gábor, a Magyar Vívó Szövetség megbízott főtitkára a Híradónak elmondta: nem tudtak kizárólag a versenyekre koncentrálni, mert a város főterén lévő szállásuk előtt folyamatosak voltak a – valószínűleg migránsokhoz köthető – rendbontások. Úgy fogalmazott, nem tudja, az emberek honnan származtak, de szerinte valószínűleg migránsoknak lehet titulálni őket. 

Azt mondta: a németországi városban rendszeresen volt hangoskodás, tülekedés, látták, hogy valaki egy nagy bozótvágóval hadonászott, de tanúi voltak annak is, „amikor egy színes bőrű ember el akart rabolni egy fehér hölgytől egy két-három hónapos csecsemőt”.

(MTI)

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samott
2017. július 28. 14:32
Gabor, sose told fullba a kretent. Kontraproduktiv.
Kovács József
2017. július 26. 10:45
na most kéne ezt vinni az Európai Únióhoz, meg Tanácshoz, meg Parlamanthez, meg felrakni a Youtube-re, hadd lássa mindenki mit művelnek ezek az afrikai maximum emberszabásúak
flesh ripper
2017. július 26. 10:42
A gyönyörű olasz, német, francia városok történelmi belvárosai élvezhetetlenné váltak. Mindenhol falkákban kóválygó, csoportokban ácsorgó, dologtalan, agresszív, kötekedő, ordítozó, a turistákat vegzáló, a nőket agresszáló, szólongató, sértegető fekete, sötétszürke, sárgásszürke, sötétdrapp, mélybarna suhancok, férfiak teszik lehetetlenné a műemlékek, az európai kultúra, művészet, a történelem értékeinek zavartalan élvezetét. Elfoglalták a főtereket, a templomok és műemlékek előtti tereket, a piacokat, a bevásárló centrumokat. Szemét, rendetlenség, a biztonság hiánya jellemzi az általuk birtokba vett helyszíneket. Isten óvja Európát! (Elhülyült olasz, német, francia, spanyol, luxemburgi, holland, svéd, belga állampolgárok! Nem kellene elhajtani elhülyült és elaljasodott, pökhendi és korrupt vezetőiteket?)
BőröndÖdön
2017. július 26. 08:14
A vívószövetség Bayer-díjat érdemel...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!